suntem uniți de semnul mărului, dar avem pasiuni diverse, suntem diferiți din foarte multe puncte de vedere, și aceasta este bine!
vouă ce vă place să faceți?
când nu gătesc pentru fiul meu, îmi place să sculptez în piatră, sunt pasionat de fotografie, de design și de mersul pe role.
uite astăzi am întâlnit prin parc macuseri pasionați:
Pămătufu, nu erai tu cu filmul artistic? Ce ai mai făcut cu el?
Mie mi-a plăcut ideea, dar cred și eu că trebuia/trebuie să organizezi treaba în cele mai mici detalii.
Mie mi-a plăcut ideea, dar cred și eu că trebuia/trebuie să organizezi treaba în cele mai mici detalii.
Eu unul cel putin, atunci cand termin cu ziua de munca, ma uit la un serial de obicei. Sci-fi diger la greu. La un sfarsit de saptamana mai bag consolele in functiune ca sa nu se planga ca le ignor prea mult. Sambata seara e seara de casapeala pe x360 cu sotia si inca un prieten. Rupem capatani de boti la black ops sa ne tina minte alta data cand isi mai dau respawn. Cautam si al patrulea jucator dar majoritatea fug de shootere cu controller… I-a facut muma lor cu tastatura si mouse in brate Printre alte activitati se enumera degustarea de vinisor alb de crama si o eventuala bere cu gasca vinerea seara.
Cam puține poze, dar foarte reușite. Impresia mea e că te pricepi destul de bine ca să nu faci treaba asta decât în timpul liber.
Multumesc. Da, sunt putine pentru ca sunt foarte pretentios cand vine vorba de pozele pe care le pun pe site la sectiunea cu acces public. Astea sunt in categoria “portofoliu”, adica cele mai bune. Exista o sectiune restrictionata a site-ului unde pun alte poze, in special street photography. Acolo au acces prietenii si cativa fotografi sa ma “critice”