Dupa mult timp de gandire am decis sa deschid acest thread sa va povestesc experienta mea cu firma Angel Health Software.
Am lucrat la firma asta din decembrie 2011 impreuna cu mai multi programatori php si 2 designeri.
Prima si a 2-a luna am primit salariu,apoi au inceput tot felul de minciuni si amanari iar angajatii unul cate unul au plecat de la firma.
Problema este ca toti angajatii aveau 1-2 luni lucrate in plus in momentul in care au plecat si nu au mai primit niciodata banii pentru munca depusa.
Majoritatea s-au angajat de pe http://www.bestjobs.ro dar ei cauta programatori si pe forum-uri si am deschis acest thread cu speranta ca “urmatorii” vor putea vedea mesajul asta si sa isi poata cauta o firma serioasa.
Si eu ma numar printre cei care nu a primit banii pe aproape 2 luni chiar daca ajunsesem la o intelegere prin care am renuntat la 1000$ doar pentru faptul ca “l-am inteles” ca are probleme si nu prea are bani acum.
Povestea mea poate fi confirmata de urmatoarele persoane: [dati PM daca vreti numele a 4 persoane si adresele Skype]
[ Modificat: 23 Aprilie 2012 04:02 PM de Administrator ]
Eu o sa ii recuperez pentru ca ei au nevoie de mine,nu le-am dat ultimul proiect si clientul il vrea, ei au termen, depind de mine, dar toti programatorii web (php) si designeri au ramas cu 1-2 luni lucrate si neplatite…
Am contactat adminii pentru ca vroiam sa fie sters acest thread dar mi s-a spus ca nu se poate sterge nici un mesaj de pe forum, asadar vreau sa precizez ca mi-am rezolvat toate problemele cu aceasta firma, am finalizat 2 proiecte iar ei s-au tinut de cuvant cu intelegerea noastra.
Evident, ca in orice scandal, pana nu apar discutii publice nimeni nu se sesizeaza. Chiar daca nu vei recunoaste, ai ajuns la o intelegere doar datorita acestui post. 100% au citit. Oricum bine ca tu ai rezolvat.