Da , este greu . Dupa ce l-ai priceput ... face toti banii.
La inceput trebuie sa intrii intr-o corporatie , si te indruma camarazii , asta daca nu ai unul in apropiere .
mai joaca cineva EVE de pe aici ? mi-ar fi de folos putin ajutor la inceput , daca se ofera cineva ! Jocul pare foarte tare , dar nu inteleg chiar toate chestiile de la inceput !
io zic sa nu te apuci de el, pt ca e greu sa te lasi am jucat un an si eram tot incepator… asta in timp ce ajunsesem sa stau cate 6 ore pe zi in el.
nau pre am ce sfaturi sa-ti dau, cauta o corporatie din 0.0 pt ca acolo e cel mai bine.
Incepator in o.o ?
Nu este usor , este destul de greu in 0.0 , mai ales ca incepator .
Daca totusi te duci in 0.0 sa fie o corporatie care are SOV , nu in NPC .
In NPC space o sa stai numai in statie , altfel mori repede.
O solutie mai rapida de supravietuire in 0.0 sau low space ... iti cumperi un caracter potent .
deci platesti 120 euro pe an ca sa cumperi un caracter facut de altu si sa dai click? baietii, eu cred ca voi uitati ca jocurile au fost facute pentru placere si dexteritate, nu pt tranzactii bancare.
da, incepator in 0.0 ... oricum nu stii sa faci nimic pana nu ajungi acolo, iar daca-ti iei o fregata si web, poti ajuta.
nu cred ca este vreo placere in imperiu pentru ca acolo in general faci misiuni, iar partea interesanta, dupa parerea mea, este pvp-ul.
deocamdata stau unde m-a lasat jocul , intr-o corporatie 0.9 , am inteles ca asa e mai sigur si nu te pot ataca toti . Insa nu stiu cu ce sa incep , cred ca ma apuc putin de minerit la inceput sa fac niste isk , apoi astept niste sfaturi de la voi cu ce sa continui !