2 din 2
2
EVE Online
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 06.12.11

Cel mai bine ar fi sa stabilesti ce vrei sa faci in viitor .
In acest fel o sa poti sti ce skils o sa ai nevoie .

Prima data sa inveti Electronics , Engineering , Mecanics skils care ajuta la cresterea CPU si Grid pentru a putea echipa corespunzator o nava si sint valabile si bune pentru orice rasa.
Pasul urmator inveti Navigation ( bune pentru orice rasa ) si Spaceship Comand , Gunnery sau dupa caz Missile Launcher Operation ( aici deja trebuie sa sti ce rasa vrei sa fi ).

In functie de ce vrei sa faci , ISK , PVP , PVE , alege rasa si nu amesteca . O sa ajungi mai repede la rezultate daca o sa inveti pentru o singura rasa .

Exista un program ( Eve Monitor ) in care iti poti face planul astfel incit sa inveti eficient .
Iti alegi o nava si iti spune acolo ce trebuie sa inveti , cit o sa te coste , in cit timp , etc .

Cel mai usor o sa faci primii bani din rat si misiuni . Lasa mineritu ca nu e de viitor smile

Cauta pe forum o corporatie , in prima faza de romani , si intra acolo . O sa iti fie mai usor .

Daca imi zici numele caracterului iti fac eu o donatie ( isk si asset )  sa te poti distra , nu sa stai ore intregi sa faci bani .
Am in imperiu multe nave si asset cu care nu am ce face si imi este lene sa le vind . Cel putin 2 ani trebuie sa faci skils sa le folosesti pe toate .

Semnătură 

MacBook Pro 15”  i7 2.2GHz/ 16GB/ 500GB SSD ,  10.11
MacBook Air 13”  i5 1.3GHz/ 4GB/ 256GB SSD ,  10.11

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 12.03.12

ok , in primul rand mersi !

numele caracterului in joc este Adi R , username-ul cu care ma loghez e adicodlea !

Pai recomanda-mi tu , daca ai jucat cam ce ar trebui sa fac , daca nu minerit ! smile

Semnătură 

Apple Macbook pro 17"Late 11’ IntelCore i7 SSD 120GB Hyper X+750HDD 8GB DDR3

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie
Din: 

si la inceput ce nava sau nave recomanzi ca sa stiu ce sa iau . Si..cum aleg rasa , sau asta am ales-o la inceput ? smile

ce intrebari de noob pun si eu dar nah..pana imi dau seama ce si cum .

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 06.12.11

username-ul de logare sa nu il mai spui niciodata .
Diseara cind ajung acasa te fac bogat smile
Daca esti inca pe cont trial sa imi zici , sa nu iti dau prea mult pentru ca nu ai voie sa transferi de pe trial , numai sa primesti . ( poate vrei sa iti faci alt caracter dupa ce intelegi ce si cum )

Teoretic ai ales rasa la inceput , dar asta nu te obliga sa inveti acea rasa , doar ca alegerea de la inceput te ajuta sa ajungi mai repede unde trebuie .
Daca esti inca trial , iti faci alt cont .
Daca ar incepe sa joc astazi , m-as face Minmatar sau Amarr . Pentru PVE si misiuni ( adica producator de ISK ) Caldari . Gallente sa nu te faci ca au niste arme naspa si nici navele nu mai sunt ce au fost o data .

Semnătură 

MacBook Pro 15”  i7 2.2GHz/ 16GB/ 500GB SSD ,  10.11
MacBook Air 13”  i5 1.3GHz/ 4GB/ 256GB SSD ,  10.11

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
Din: 

da , inca sunt pe Trial , ca abia m-am apucat de vreo 3 zile de joc . Da am inteles ca pot face contul full dupa ce expira trial-ul nu ? si nu fac alt caracter , raman cu asta , e destul de ok si sunt si Amarr . smile

Semnătură 

2 din 2
2

‹‹ Diablo III beta      Counter Strike 1.6 ››