Cel mai bine ar fi sa stabilesti ce vrei sa faci in viitor .
In acest fel o sa poti sti ce skils o sa ai nevoie .
Prima data sa inveti Electronics , Engineering , Mecanics skils care ajuta la cresterea CPU si Grid pentru a putea echipa corespunzator o nava si sint valabile si bune pentru orice rasa.
Pasul urmator inveti Navigation ( bune pentru orice rasa ) si Spaceship Comand , Gunnery sau dupa caz Missile Launcher Operation ( aici deja trebuie sa sti ce rasa vrei sa fi ).
In functie de ce vrei sa faci , ISK , PVP , PVE , alege rasa si nu amesteca . O sa ajungi mai repede la rezultate daca o sa inveti pentru o singura rasa .
Exista un program ( Eve Monitor ) in care iti poti face planul astfel incit sa inveti eficient .
Iti alegi o nava si iti spune acolo ce trebuie sa inveti , cit o sa te coste , in cit timp , etc .
Cel mai usor o sa faci primii bani din rat si misiuni . Lasa mineritu ca nu e de viitor
Cauta pe forum o corporatie , in prima faza de romani , si intra acolo . O sa iti fie mai usor .
Daca imi zici numele caracterului iti fac eu o donatie ( isk si asset ) sa te poti distra , nu sa stai ore intregi sa faci bani .
Am in imperiu multe nave si asset cu care nu am ce face si imi este lene sa le vind . Cel putin 2 ani trebuie sa faci skils sa le folosesti pe toate .