Problema conexiune iPod/iPhone la AEBS
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: iuchei
Macuser din: 08.02.08

Salut ,

Vin cu rugamintea de ajutor in urmatoarea problema :

Acum 2-3 luni am achizitionat online un AEBS .
Bucuros l-am instalat , configurat , totul mergea foarte frumos am facut update la ultima versiune de firmware .
La cateva zile ( nu mai tin minte daca dupa update-ul la iOS 5.1) , am inceput sa am probleme in ce priveste conectarea iPod-ului si iPhone-ului la reteaua wirless.
Mentionez ca pe MacBook pro si pe mini ( care ruleaza snow leopard) nu am absolut nici o porblema de conectare si totul merge perfect.

Ce se intampla :
Atat pe ipod cat si pe iphone in momentul in care ma conectez la reteaua wirless , internetul pe device-urile mentionate , functioneaza INGREDIBIL de greu , la modul ca stau cate 5 min pana imi deschide o banala pagina de google sau pana imi afiseaza categoriile din app store.
Configurarea router-ului este ok , net prin DHCP , am dezactivat reteaua de 5 GHZ si merg doar pe 2.4 , am facut si rezervari de IP , am facut si incercat cam toate variantele posibile dar conectarea este la fel.
Ce ma mira este altceva , mai detin si un router Dlink dir655 , cu care , daca nu am problemele mai sus mentionate , si , deasemenea mai detin un Samsung Galaxy S2 care nu are problemele de mai sus indiferent care din cele 2 se afla pe post de router .

Acum , va rog sa imi spuneti , cam care credeti ca ar fi problema , si cum as putea rezolva altfel decat sa folosesc dlink-ul .

Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: iuchei
Macuser din: 08.02.08

Singura rezozlvare a fost sa pun D-link-ul ca router principal iar AEBS-ul sa il las ca acces point in bridge mode . Acum functioneaza ok , dar daca le pun invers am problema de conectare .
Este o solutie , nu cea mai buna ( pt mine ) dar functioneaza .

Multam de raspunsuri wink