SloPro - 4s filmeaza la 60Fps
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Deci aplicatia e bestiala. Developerii cred ca si-au vandut sufletele sa faca ce nu au reusit altii: sa filmeze la 60Fps.

Aplicatia e gratis, dar pentru toate optiunile de export trebuie sa cumperi varianta pro, care e doar 2$. Amatorii de sporturi si jocuri cinematografice sigur o vor aprecia.

Link isi merita banii!

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 26.01.06

Vrea 4s apropo.
Sincer nu cred ca e f greu de facut filmarea, Apple o limiteaza in aplicatiile native pe motiv de baterie…

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Da am zis in titlu ca e pentru 4s.

Limitarea la un FPS nu e de natura software, tine mai mult de natura hardware: senzorul, tensiunea si memoria (viteza cu care se poate scrie in ea). De ce crezi ca aplicatia asta e asa un breaktrough si e prima de genul in 5 ani de iOS smile?

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da, scuze, n-am fost atent.
Hardware? Pai cum au reusit baietii sa modifice hardu din soft? smile

E prima de genul asta pt ca 4s abia a aparut, dar ca fapt divers am mai vazut aplicatii in care imaginea live se misca mai bine pe ecran in aplicatii custom decat in cea nativa.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Pai asta e: nu l-au modificat. Ori au descoperit ca poate, ori l-au fortat cumva. Oricum ar fi, aplicatia e de nota 10

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 06.12.11

Cu slomotion on sunetul este distorsionat .

Semnătură 

MacBook Pro 15”  i7 2.2GHz/ 16GB/ 500GB SSD ,  10.11
MacBook Air 13”  i5 1.3GHz/ 4GB/ 256GB SSD ,  10.11

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Pai ti se pare normal sa mearga sunetul cu o viteza si imaginea cu alta viteza smile?

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

Mi se pare normal ca sunetul sa fie sincronizat cu imaginea . Nu este . Fa o proba si vezi ce iti iese.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

La redarea pe telefon sacadeaza, dar daca o exporti, se aude si sunetul OK.

Si o demonstratie la ce inseamna filmarea la 60FPS: http://www.youtube.com/watch?v=0F4oLj8zskA&list=UUAkggQLZrLxuV9PKMii_KEg&index=1&feature=plcp
Nu am folosit efectul de SlowMo, doar am filmat la 60FPS. Daca observati, palele elicopterului se invart foarte incetul, chiar si la decolare. In realitate, ele nu se vedeau cu ochiul liber.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Am vazut o multime de “demo” de la domnul Bill .
Eu iti zic ce a iesit la mine . Ei sunt mai isteți ca mine si le iese bine .
Nu vreau sa minimizez . Chiar apreciez partea video .
Mi-as dori ca la urmatorul update sa sincronizeze partea audio .

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Este imposibil ca sunetul sa mearga normal daca folosesti efectul, o sa ti se termine partea audio inainte de video.

Trusk, la ce viteza se invarteau alea, stii cumva? Pt ca ce ti-a iesit tie nu este neaparat un efect al celor 60fps, de exemplu poti sa le faci sa stea si pe loc: http://www.sbydie.com/video/3182/Camera-shutter-speed-synchronized-with-helicopter-blade-frequency

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
.ral:cr - 06 Mai 2012 10:57 AM

Este imposibil ca sunetul sa mearga normal daca folosesti efectul, o sa ti se termine partea audio inainte de video.

Asta incercam si eu sa zic

Trusk, la ce viteza se invarteau alea, stii cumva? Pt ca ce ti-a iesit tie nu este neaparat un efect al celor 60fps, de exemplu poti sa le faci sa stea si pe loc: http://www.sbydie.com/video/3182/Camera-shutter-speed-synchronized-with-helicopter-blade-frequency

Am citit pe net ca la 23000Rpm. Exact ca in clipul tau, din cauza fregventei mari la care se fac capturile in timpul filmarii, camera s-a sincronizat cu rotorul, si astfel s-a obtinut efectul de elice ce se invart foarte incet.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05
trusk - 05 Mai 2012 06:27 PM

Daca observati, palele elicopterului se invart foarte incetul, chiar si la decolare. In realitate, ele nu se vedeau cu ochiul liber.

cheese Palele rotorului se rotesc invers!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Edit: Truația la axul motorului este de aproximativ 23000 rot/min.
La rotorul principal, după ce trece prin reductor, ajunge pe la 265 rot/min.

Drăguță aplicația dar arată ciudat elicopterul filmat cu telefonul.
Dacă se putea modifica timpul de expunere arăta “mai real”.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

Eu am facut așa : am filmat pisica cu optiunea slomotion on in timp ce vorbeam ( îndemnam cățelul sa prindă pisica )
Ma asteptam ca atunci când dau play la înregistrare , vocea mea să se audă normal atunci când pisica fugea pe ecran cu viteza pe care o vazusem cu ochiul in realitate . Vocea mea se aude ca si cum aș da vechiul meu Kashtan pe turatie mică. Deaia zic ca imaginea nu este sincronizata cu partea audio .

Semnătură