Deci aplicatia e bestiala. Developerii cred ca si-au vandut sufletele sa faca ce nu au reusit altii: sa filmeze la 60Fps.
Aplicatia e gratis, dar pentru toate optiunile de export trebuie sa cumperi varianta pro, care e doar 2$. Amatorii de sporturi si jocuri cinematografice sigur o vor aprecia.
Limitarea la un FPS nu e de natura software, tine mai mult de natura hardware: senzorul, tensiunea si memoria (viteza cu care se poate scrie in ea). De ce crezi ca aplicatia asta e asa un breaktrough si e prima de genul in 5 ani de iOS ?
Da, scuze, n-am fost atent.
Hardware? Pai cum au reusit baietii sa modifice hardu din soft?
E prima de genul asta pt ca 4s abia a aparut, dar ca fapt divers am mai vazut aplicatii in care imaginea live se misca mai bine pe ecran in aplicatii custom decat in cea nativa.
Am vazut o multime de “demo” de la domnul Bill .
Eu iti zic ce a iesit la mine . Ei sunt mai isteți ca mine si le iese bine .
Nu vreau sa minimizez . Chiar apreciez partea video .
Mi-as dori ca la urmatorul update sa sincronizeze partea audio .
Am citit pe net ca la 23000Rpm. Exact ca in clipul tau, din cauza fregventei mari la care se fac capturile in timpul filmarii, camera s-a sincronizat cu rotorul, si astfel s-a obtinut efectul de elice ce se invart foarte incet.
Eu am facut așa : am filmat pisica cu optiunea slomotion on in timp ce vorbeam ( îndemnam cățelul sa prindă pisica )
Ma asteptam ca atunci când dau play la înregistrare , vocea mea să se audă normal atunci când pisica fugea pe ecran cu viteza pe care o vazusem cu ochiul in realitate . Vocea mea se aude ca si cum aș da vechiul meu Kashtan pe turatie mică. Deaia zic ca imaginea nu este sincronizata cu partea audio .