sorin_27 - 02 Mai 2012 09:39 PM
Am numai iDevice uri de multi ani Air, iMac, iPad 2, si eeeeee iPhone 4
Io cu ele = LOVE
Da ma cam constrange iOS care e cam inchis/restrictiv pentru gustul meu
As vrea:
sa proiectez pe un ecran la traininguri direct din DocAS , sa fac adnotari vizibile pentru toti pe loc atunci,si nu pot
sa pot ascuta radio FM fara conexiunea operatorilui, si nu pot
sa fac sharing de fisiere natural device to device prin Btooth, nu prin mail sau alte inginerii, si nu pot
sa pot usor transfera fisiere de pe mac direct in directoarele create de mine in aplicatiile instalate cu drag-drop si nu cu iTunes in radacina si la mut apoi unde vreau. Nupot.
Iphonele meu nejailbreakuit nu ma lasa sa fac dastea. Si nu vreau jailbreak
Da daca-mi iau un Galaxy note?
Nu-mi dati d’alea, e de porc ca-i din plastic, n-ai buzunar pentru caramida, are S pen ca-n anii 98
Concret
- Daca-l conectezi la videoproiector/monitor transmite din orice aplicatie in timp real?
- Face restul dudelor pe care le vreau?
- Am vazut ca are Android 2.3 Gingerbread. Pe Android citesc ca e disponibila 4.0. Poti sai pui 4.0? Pierzi ceva care este numai in 2.3? Cum este gandit Android din punctul asta de vedere?
Sa-mi iau ? nu va intreb, ca va cunosc, dar ofera libertatile pa care le vrau eu?
Salut,
Eu am avut Galaxy Note pentru aproximativ 2 saptamani. Mai mult nu l-am putut pastra.
Ideea este ca el ca si telefon este superb, doar ca din cauza faptului ca este foarte mare pentru un telefon, zici ca vorbesti la o carte, daca il pui la ureche.
Eu l-am folosit din cauza asta numai cu casca bluetooth, dar nu m-am putut obisnui asa si in concluzie am renuntat la el si am revenit la iPhone 4S.
In plus eu ma si joc pe iPhone si cand am vazut ca in marketul de la android nu exista Fifa 12, Need for Speed sau alte jocuri de genul asta, m-am enervat f tare. Numai panarame de joculete de 20 - 30 de MB.
Apoi bateria era jale. O zi era bine, asta pentru ca are un display enorm care trebuie alimentat.
Din punctul meu de vedere este un telefon super ca design, dar total nepractic.
Numai bine.