de vre-o luna de zile acest zis “moderator” in opinia mea face de ras comunitatea macuser din Romania prin simplul fapt ca este membru aici ,sa nu mai vorbim de statut.Am incercat sa vand macbook air-ul meu pe okazii , nu i-a convenit pretul iar acum orice post referitor la orice vanzare pe care o initiez aici imi este sters instantaneu . stiu ca nu o sa-mi simta nimeni lipsa in calitate de “noob” asa este peste tot ,pot sa inteleg asta.pace
sunt perfect de acord asupra modului abuziv in care e moderata sectiunea vanzari. pacat de restul forumului unde gaseti informatii interesante. din fericire exista alternative. sectiunea vanzari e manipulata, pedepsele excesive si aiuritoare. un mic pumn de fier pe care noi “isheep” cum ne numesc ceilalti il acceptam cu seninatate. Ar fi rau daca intreg internetul ar fi condus in acest mod abuziv. din fericire exista doar mici insule de autoritarism nejustificat pe care din fericire le poti evita in mare masura.
Fișa postului e foarte simplă: citești mii de posturi care trebuie să respecte un regulament.
Nu trebuie să fii aspru, trebuie doar să cântărești la fel pentru toți.
Din când în când, la fel ca la semafor, unii ne ignoră și trec cu viteză... treaba lor!
Cand te apuci sa faci comert cu bratari pentru iPod nano, minimum de decenta e sa nu intri cu picioarele in sectiunea de vanzari. Eviti dublurile si pui la reclame. Simplu. Sau iti faci clone sa te plangi…
Bietul nevrozel, nici macar nu s-a logat in ultimele 3 zile…
Si după ce a fost banat a făcut un user clonă să repună anunțurile și să se plângă cum el, comerciant cinstit care nu plătește impozite, nu este lăsat să spameze macuserii cu anunțuri.