Nou printre macuseri, problema cu internetul
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 03.05.12

Salut,

Sunt nou printre printre macuseri, acum 3 zile mi-am cumparat primul produs Apple, un macbook pro de 13 inch, cu procesor intel core i5 (modelul 2011 cred). Este cumparat la mana a2a.. cu 30 de milioane. Astazi iam pus Lion pe el..si Windows 7. Sistemul de operare Mac OS X desi nu mam acomodat complet cu el imi place foarte mult..dar am o singura problema. Deoarece stau la casa nu am posibilitatea sa ma conectez prin fibra optica la o retea de internet. Am un telefon fix de la digi ( “fixed wireless termianal” ) ,modelul Huawei ETS6630 care il conectez la macbook prin usb. Pe Windows 7 reuseste sa-l citeasca si sa ma conectez la interent, dar pe Mac OS X cand bag cablul in portul USB imi apare “The disk you inserted was not redable by this computer” si am doua variante “ignore” si “eject”. Ce sa-i fac pt a putea sa ma conectez si de pe sistemu mac os x?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.12.10

Din cate stiu eu aceste modemuri 3G nu sunt compatibile cu mac os. Solutia ar fi un router cu suport de modem 3g in care sa pui modemul si astfel ai wireless.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 03.05.12

Multumesc pt raspuns, dar ma gandeam poate exista un soft sau un pragramel care sa-l instalez pe mac os si o sa-mi recunoasca telefonul. Maine o sa ma duc si la cei de la digi sa vad ce imi spun si ei.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.05.09

avertizarea respectiva nu are nici o importanta, cauta driverele pentru Mac OS (eu banuiesc ca exista). iti dau eu daca ma abordezi pe YM: .

Semnătură 

0720 940 946