silviu gherman - 16 Decembrie 2006 02:14 PM
salut. e primul meu post aici. mi-am luat de cateva luni un MacBook de 1.83, alb, 512 etc, si-l lucrez in fiecare zi. nu sunt hiper incantat. adica e misto, dragut si toate alea. dar se misca greu in Pages si-n NeoOffice (asa ca ma multumesc sa scriu in TextEdit), ca sa nu mai zic ca ii cade din senin Safari-ul… in fine. nu ma deranjeaza astea atat de mult. ce ma dreanjeaza la el sunt tastele: sageata dreapta are o problema - daca o apas intr-un anumit unghi, nu functioneaza. si azi am mai descoperit o pacoste: vopseaua de pe taste se sterge, incet dar sigur. voi aveti probleme din astea? si stie careva daca apple acopera defectiunile astea in garantie? sau le trateaza ca pe niste “probleme cosmetice”? mersi.
Păi citezi probleme complet diferite ca esență:
- NeoOffice e foooaaarte lent prin definiție, ba încă fii oarecum fericit că pe mactel se mișcă un picuț de tot mai repejor.
- Pages nu e o aplicație prea zglobie nici ea, mai ales dacă are multe pagini. Dacă vrei să testezi măcar o aplicație zglobie de tot, ia Mellel, și la un fișier de 200 pagini se miscă de parcă ar avea trei. Dezavantajul este că nu știe să facă ceea ce, probabil, vrei tu. Altminteri, Pages este frumușică, păcat că nu e chiar frumoasă, dar cică v. 3 va bate piața. Să vedem, zise orbul, și-și apucă bastonul…
- Chestia cu tasta e hibă fizică, la schimbat, că e în garanție.
- Chestia cu vopseaua e altă chestie fizică.