2nd topic
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Bag sama că, deocamdată, glumim noi între noi, poliglotește.
Anticipez că rubrica asta va deveni gradual o rubrică de glume internaționale. smile

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

say what?????  english please

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mediaconvertor - 16 Decembrie 2006 06:01 PM

say what?????  english please

Nu știu englezește.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Cine-i nefericitul din stanga? Ca pe nefericitul din dreapta il mai stiu.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 16 Decembrie 2006 07:31 PM

Cine-i nefericitul din stanga? Ca pe nefericitul din dreapta il mai stiu.

Intenționat nu am spus, așteptam să întrebe cineva: Miloš Jakeš, secretar general al PC din Cehoslovacia (nu prea seamănă cu originalul). În dreapta jos se vede, micuță, o poză reală a întîlnirii celor doi. Nu știu cine e autorul acestei picturi, creată cîndva prin 1987-1988, dar voi afla.
Prin anii ’80, am avut vreo 3 delegații care au dorit să vadă expoziția „omagială” de la ultimul etaj al Muzeului Național de Istorie. Imaginează-ți un spațiu imens cu asemenea „opere”, unele de dimensiuni uriașe… uluitor. Toți plecau de acolo înmărmuriți.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

probabil acelasi pictor de curte, sabin balasa.  ce parere aveti de fresca de 400mii de eur de la ASE ?! oare cate ma-uri potilua de banii astia?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06
Cattus Thraex - 16 Decembrie 2006 05:23 PM

Bag sama că, deocamdată, glumim noi între noi, poliglotește.
Anticipez că rubrica asta va deveni gradual o rubrică de glume internaționale. smile

AIEEE! Take it off! Take it off!! My Mac’s tainted! Damn you! I need to reinstall OSX now.

On the other hand, anyone else thinks the size of the painting was compensating for something else? smile

I guess that size *does* matter.

he-he-he!

Ino!~

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Chiar ar trebui sa vorbiti in engleza aici.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Nu mai e nevoie de engleză, am mutat discuţia la “Diverse”.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor - 17 Decembrie 2006 07:55 AM

Nu mai e nevoie de engleză, am mutat discuţia la “Diverse”.

Bine ai făcut, ei, era o glumă, gata, m-am cumințit…
Eu nu cred că rubrica asta international va avea cine știe ce succes, dar s-ar putea să mă înșel.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mare succes nici eu nu cred ca o sa aiba. Dar eventualii strainezi au un loc unde isi pot pune intrebarile.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
altero - 17 Decembrie 2006 09:27 AM

Mare succes nici eu nu cred ca o sa aiba. Dar eventualii strainezi au un loc unde isi pot pune intrebarile.

Imi pare rau! Mare succes, sa stii! Cind privesti, e uluitor! Uluitor! Chiar si pentru noi, astia mai batrini! In ce lume am putut trai! Dumnezeule, si ce cacanari! (Tudore, n-mi sterge cuvintul, ca il merita)

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.06.06

Si daca tot ai spus vorba aia, ce putem face acum? Ori ii stergem frumos, ii parfumam etc. adica ii reciclam si ii reintegram (ceea ce se pare ca se face de ceva ani incoace, nu multi, doar 17) ori ii imortalizam cumva (schita, fotografie, insectar etc.) si ii aratam tuturor?
Culmea este ca printre ei au fost si oameni OK. Am avut ocazia sa cunosc cativa, cei mai multi avand deja domiciliul permanent pe Sos. Ghencea, in general la Militar. Acestia au iesit din polemica.
Vine iarna.