Intalnire Oradea ?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Salut / servusz oradenilor.
Sunt in Oradea, la Vulturul Negru. Maine am program cu methodine, avem de impartasit din biti, dar acum ma gandesc ca poate putem sa ne adunam mai multi. Mai ales ca e o ceata de nu-ti vezi ceasu’ de la mana. (Bai, da’ pustiu e sambata seara. O fi de la vremea asta de 2 lei?)
Inca nu stiu unde ma intalnesc cu methodine, probabil prin centru.

Se mai anunta cineva? O sa mai verific forumul dimineata si daca mai vine cineva, sa-mi dea PM cu telefonul, ca sa ne gasim. O sa postez si locul de intalnire.

E din scurt, dar poate iese ceva. Eu plec din Oradea luni, pe la pranz.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

mergeti la cafenea Venezia ... au un uairles super tare…merge brici! si poate facem, moartea lui tatulici, un duplex: forum-oradea sau oradea si orice altceva ... iasi?! wink eu ajung in oradea pe 22. vezi ca e langa vulturul negru, o carciuma cu muzica interesanta, numita Lords. asta dupa ce va aturati de vorbit ca la carciuma asta e cam tare muzica…e galagie dar e misto.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

peste 2h sunt in trenul spre oradea. care ma asteapta-n gara? wink

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 11.10.05
mediaconvertor - 21 Decembrie 2006 04:21 PM

peste 2h sunt in trenul spre oradea. care ma asteapta-n gara? wink

cred ca prietena smile

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

deci sunt la oradea. unde si cu cine servesc o apa plata cu lamaie? aseara am mancat o pizza la emporium si mi-am rupt gura si ficati cu un varf de lingurita de ardei iute in ulei. pt cei care nu stiu: in emporium se gaseste pe fiecare masa, o cana mare cu ulei si ffff mult ardei iute, taiat marunt. daca stiti o alta carciuma cu uairles, in afara de club venezia, va rog sa-mi spuneti.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 27.10.06

Colors este o carciuma cu uairles smile

Semnătură 

ipod nano video 8gb silver