*Din cate stiu macuser nu accepta discutii despre Jailbreak, Hackintosh insa acest nu este cazul, consider ca este ceva perfect normal si legat sa iti poti folosi telefonul (iPhone-ul) in orice retea, nu doar in reteau pe care o blocheaza ei, astfel nu este considerat un Hack, Jailbreak, deci putem discuta*
Am un 4S (v. 5.0.1) codat pe Orange Romania si vrea sa il decodez, pentru a il putea folosi si pe Vodafone.
Variate posibile (din ce am gasit pana acum):
1.Decodarea oficiala, care costa undeva intre 100-500lei depinzand de diferiti factori (perioada contractuala, la ce pret l-ai cumparat, etc)
2. Gevey Sim 50-150 lei
3.Am cautat ceva legat de soft de decodare si gasisem de iClarified - SAM, insa se pare ca nu mai functioneaza.
Ce alte recomandari aveti, sunt putin ingrijorat sa ma intalnesc cu cineva (necunoscut) si sa ii dau un telefon de ~3000RON sa il deblocheze si nici nu vreau sa imi iau “tzeapa” atunci cand cumpar Gevey SIM-ul (daca nu il testez pe loc) si nici nu vreau sa le platesc celor de la orange suma de 120 euro sau cat mi-au cerut pentru deblocarea oficiala…
Astept raspunsuri,
Multumesc!