Deblocare (Unlock) iPhone 4S
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.04.08

*Din cate stiu macuser nu accepta discutii despre Jailbreak, Hackintosh insa acest nu este cazul, consider ca este ceva perfect normal si legat sa iti poti folosi telefonul (iPhone-ul) in orice retea, nu doar in reteau pe care o blocheaza ei, astfel nu este considerat un Hack, Jailbreak, deci putem discuta*

Am un 4S (v. 5.0.1) codat pe Orange Romania si vrea sa il decodez, pentru a il putea folosi si pe Vodafone.

Variate posibile (din ce am gasit pana acum):

1.Decodarea oficiala, care costa undeva intre 100-500lei depinzand de diferiti factori (perioada contractuala, la ce pret l-ai cumparat, etc)
2. Gevey Sim 50-150 lei
3.Am cautat ceva legat de soft de decodare si gasisem de iClarified - SAM, insa se pare ca nu mai functioneaza.

Ce alte recomandari aveti, sunt putin ingrijorat sa ma intalnesc cu cineva (necunoscut) si sa ii dau un telefon de ~3000RON sa il deblocheze si nici nu vreau sa imi iau “tzeapa” atunci cand cumpar Gevey SIM-ul (daca nu il testez pe loc) si nici nu vreau sa le platesc celor de la orange suma de 120 euro sau cat mi-au cerut pentru deblocarea oficiala…

Astept raspunsuri,

Multumesc!

Semnătură 

iMac 24” (9,1) - 2,66 Ghz (Core 2 Duo)  4Gb Ram, 640 HDD
iPad 2 16GB 3G+Wifi
iPhone 4S

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

*Doar Hackintosh e interzis aici*

Pentru deblocare trebuie mai intai jailbreak, care poate intarzia luni bune.
Eu l-as debloca oficial. Stiu ca e scump, dar nu merita nebunia cu jailbreak, apoi asteptarea de unlock, apoi reluarea aceleiasi nebunii la fiecare update de iOS. In plus, unui iPhone deblocat oficial ii creste valoarea la eventuala revanzare.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Iti multumesc pentru raspuns altero, eu am reusit sa fac jailbreak cu absinthe la acest iPhone, mai departe cum fac pentru deblocare? (daca spui ca mai intai trebuie jailbreak)

Stiu cum e, ca la fiecare update sa astepti iar, dar prefer sa il am deblocat cel putin pana la urmatorul update, deoarece am cateva apeluri de primit pe cartela de la Vodafone (astept sa ma sune oamenii ca sa imi inteleze internetul) si astfel il tin blocat, nici nu am vre-un alt device cu microSIM in care sa pun cartela de Vodafone…

Daca ma poti ajuta apreciez asta, fie si o chestie temporara..

Iti multumesc!

Semnătură 

iPad 2 16GB 3G+Wifi
iPhone 4S

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Jailbreak nu presupune automat deblocarea, e doar o preconditie. Dupa ce gasesc baietii solutia de jailbreak, incep s-o caute pe aia de unlock.

Nu mai mai pricep, mi-am deblocat iFonu si am renuntat la jailbreak (cu toate ca am unul usor de JB si UL).
O sursa ar fi iclarified.com, pe care o stii, daca apare ceva, apare si acolo. Citeste insa si comentariile si nu te grabi.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Ok, iti multumesc pentru raspunsuri!

Semnătură 

iPad 2 16GB 3G+Wifi
iPhone 4S

‹‹ iOS 5.1.1      new Maps app? ››