Recomandare Service
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 06.12.11

Unde îmi recomandati să repar un iPhone 4S caruia i s-a spart partea din spate , datorita unui menage a trois pe care l-a avut cu podeaua din garaj ?

Zona Bucuresti sau Ploiesti .

Multumesc.

Semnătură 

MacBook Pro 15”  i7 2.2GHz/ 16GB/ 500GB SSD ,  10.11
MacBook Air 13”  i5 1.3GHz/ 4GB/ 256GB SSD ,  10.11

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Mă tem că… nu există reparaţie.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Sună la Noumax, o să ai o mică surpriză. Da să stai jos când întrebi de preț. Apoi, dacă socotești, e cam cât costă piesa pe iFixIt, plus taxe vamale, tva și transport.
Mai verifică și dacă rama metalică nu a căpătat cumva o foarte ușoară abatere de planeitate în urma loviturii.
Insesizabilă la prima vedere, dar care o să se cunoască imediat la schimbarea spatelui, rămâne ușor căscat la colțul care a luat bușeala.

Operația în sine presupune doar deșurubarea celor două șuruburi pentalobe și spatele se desprinde imediat prin glisare.
Totul e să ai șurubelnița potrivită și să lucrezi cu o minimă atenție la praf.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sibiu
Macuser din: 12.12.09

am schimbat vreo 3 la un iphone 4 (m-as mira sa difere), back glass ma refer, si se face foarte simplu, doar surubelnitza sa ai, gasesti pe okazii.ro destul de usor la 50 ron spatele…deci nu are sens sa intri la serviceuri..

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 06.12.11

Reparat.
Cost total 120 Ron ( include folie de protecție față și spate , geamul spart și manopera )

La service autorizat Apple nu aveau pe stoc , dar m-au îndrumat catre o persoană fizică care a rezolvat problema repede si bine.

Semnătură 

MacBook Pro 15”  i7 2.2GHz/ 16GB/ 500GB SSD ,  10.11
MacBook Air 13”  i5 1.3GHz/ 4GB/ 256GB SSD ,  10.11