1 din 6
1
new Maps app?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 26.03.10

http://9to5mac.com/2012/05/11/ios-6-apple-drops-google-maps-debuts-in-house-maps-with-incredible-3d-mode/

Semnătură 

 iPhone 5 16GB black, iOS 7 beta 5
 MacBook Pro 15” Unibody, Late 2011 2,4 Ghz Intel Core i7, 8GB RAM, 128GB SSD, Radeon 6770 1GB, HiRes Display, OS X 10.8.3
 Thunderbolt Display

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Fain.

Da acu întreb îi și io scărpinându-mă în cap: dacă înțelegerea cu Google pică pentru datele din Maps pre iOS6, aifoanele 2G, 3G, 3GS, și oricine nu poate sau nu vrea să facă upgrade la iOS6 n-o să mai aibă ce vedea în Maps ?
În plus, modul ăla 3D precis nu merge decât pe iPhone ț-șpe, unde ț > 4. C-așa-i în tenis.
Sau poate cârcotesc eu prea mult și vor face un simplu redirect de backend pentru noua sursă de date și la Maps pre iOS6, că doar nu-și închipuie nimeni că iOS Maps se conectează direct la Google. Chiar, verific deseară când ajung pe firelesu meu.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Bune intrebari.

Probabil ca o sa fie misto noua Maps, dar tare mi-e ca o sa ajunga tarziu sa fie utila pe la noi. Eu de abia astept sa introduca Google si transportul public in Maps, e foarte util pe unde e disponibil (in strainezia).
(Le-am cerut celor de la Navigon sa introduca si transportul public, sper s-o faca)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
Maclean - 11 Mai 2012 01:59 PM

Da acu întreb îi și io scărpinându-mă în cap: dacă înțelegerea cu Google pică pentru datele din Maps pre iOS6

Nu-i impiedica nimeni pe Google sa-si faca aplicatia proprie pentru iOS 2-5 (Google Maps anyone?).
Aplicatia de la Apple poate sa fie transformata intr-un link catre webapp sau char un wrapper.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 25.07.06

chiar asa mici asteptari ati ajuns sa aveti de la Apple? smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Sa procedeze asa ar fi o treaba neterminata, si asta nu le sta deloc in caracter.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Tălmaciu, Sibiu
Macuser din: 09.06.06

Ca sa nu par pesimist ... desi sunt un Apple-adict, tinand cont de ce au facut cu sisri (numarul de limbi suportate, lipsa de locatii pentru tari ca Romania) nu m-ar mira ca noul maps - daca o fi unul nou- sa fie doar pentru state ... in ultima perioada, apple a incetat sa inventeze, si a inceput sa updateze .... Pages, numbers, keynote ..... vechi de ani.. si chiar se vede nevoia unui update, in stil masiv… lipsa lui save as ... ce daca am versions ...  si l;a cum se misca treaba .. am pus dragon dicatet pentru romania pe ipad si iphone si Doamne, intelege romana de parca as folosi chineza ... deci, chiar nu am asteptari, nici un fel de asteptari de la ei ... daca nu or veni cu ceva nou in viitor e naspa ... Cred ca e nevoie ca cineva sa-i zguduie, si sper ca asta sa se intample cat de curand !!!! In loc sa-si piarda timpul pe procese, mai bine sa-r apuca de ce se stia sa se faca cel mai bine acolo, sa inoveze !!!!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 25.07.06

daca tu crezi ca exista vreo companie pe lumea asta care sa inoveze in stilul ala huge, la fiecare 6 luni, well, probabil esti prea idealist smile

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Tălmaciu, Sibiu
Macuser din: 09.06.06

Te rog sa te uiti in calendar ... care 6 luni ?!!!! lansarea siri in stadiul beta mie personal mi s-a parut o chestie grabita cu care sa vina cu ceva in plus in fara jegului de android - da, e un jeg, l-am folosit si nu ma intorc la el nici cu slujbe - dar, revin, siri in stadiul actual e un alfa nu un beta, si, asa cum spuneam suita iWork , ar fi cazul sa se hotarasca ... or o tin pe linia de plutire ori o inchid , si ma refer exclusiv la iWork pentru mac nu pentru ipad, iphone ....

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 30.08.07

Stiam acest lucru de anul trecut…mie mi se pare o cheste extrem de buna, mai ales faptul ca se renunta la goagăl.

Semnătură 

Mac 4 Ever!

Mac Mini Late 2012
Intel i5 @ 2,5 GHz / Intel HD 4000 / 500 GB HDD

iPad Mini 4G

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Bună și competiția asta la ceva. Google Trafic este disponibil în România.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G5 Leopard

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
Maclean - 20 Iunie 2012 10:16 AM

Google Trafic este disponibil în România.

*Bucuresti

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu, disponibil este în toată România. La ora la care am postat erau ceva informații și pe Centura Sibiu, pe A3 Turda-Gilău, A1 Buc-Pitești și A2 Buc-Cernavodă.
Trebuie însă să fie suficiente date, asta-i altă poveste. Ia să vezi cum se colorează Timișoara sau Sibiul dacă e vreun concert pe acolo.
Sau DN1 pe Valea Prahovei prin vichend.

Semnătură 

Power Mac G5 Leopard

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Eu m-am uitat in Oradea si in Cluj si nu s-a colorat nimic smile

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

dar cine culege și furnizează datele?

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Android-iștii. Nu știu dacă de la aifoane se colectează date.

Semnătură 

Power Mac G5 Leopard

1 din 6
1