Da acu întreb îi și io scărpinându-mă în cap: dacă înțelegerea cu Google pică pentru datele din Maps pre iOS6, aifoanele 2G, 3G, 3GS, și oricine nu poate sau nu vrea să facă upgrade la iOS6 n-o să mai aibă ce vedea în Maps ?
În plus, modul ăla 3D precis nu merge decât pe iPhone ț-șpe, unde ț > 4. C-așa-i în tenis.
Sau poate cârcotesc eu prea mult și vor face un simplu redirect de backend pentru noua sursă de date și la Maps pre iOS6, că doar nu-și închipuie nimeni că iOS Maps se conectează direct la Google. Chiar, verific deseară când ajung pe firelesu meu.
Probabil ca o sa fie misto noua Maps, dar tare mi-e ca o sa ajunga tarziu sa fie utila pe la noi. Eu de abia astept sa introduca Google si transportul public in Maps, e foarte util pe unde e disponibil (in strainezia).
(Le-am cerut celor de la Navigon sa introduca si transportul public, sper s-o faca)
Da acu întreb îi și io scărpinându-mă în cap: dacă înțelegerea cu Google pică pentru datele din Maps pre iOS6
Nu-i impiedica nimeni pe Google sa-si faca aplicatia proprie pentru iOS 2-5 (Google Maps anyone?).
Aplicatia de la Apple poate sa fie transformata intr-un link catre webapp sau char un wrapper.
Ca sa nu par pesimist ... desi sunt un Apple-adict, tinand cont de ce au facut cu sisri (numarul de limbi suportate, lipsa de locatii pentru tari ca Romania) nu m-ar mira ca noul maps - daca o fi unul nou- sa fie doar pentru state ... in ultima perioada, apple a incetat sa inventeze, si a inceput sa updateze .... Pages, numbers, keynote ..... vechi de ani.. si chiar se vede nevoia unui update, in stil masiv… lipsa lui save as ... ce daca am versions ... si l;a cum se misca treaba .. am pus dragon dicatet pentru romania pe ipad si iphone si Doamne, intelege romana de parca as folosi chineza ... deci, chiar nu am asteptari, nici un fel de asteptari de la ei ... daca nu or veni cu ceva nou in viitor e naspa ... Cred ca e nevoie ca cineva sa-i zguduie, si sper ca asta sa se intample cat de curand !!!! In loc sa-si piarda timpul pe procese, mai bine sa-r apuca de ce se stia sa se faca cel mai bine acolo, sa inoveze !!!!
Te rog sa te uiti in calendar ... care 6 luni ?!!!! lansarea siri in stadiul beta mie personal mi s-a parut o chestie grabita cu care sa vina cu ceva in plus in fara jegului de android - da, e un jeg, l-am folosit si nu ma intorc la el nici cu slujbe - dar, revin, siri in stadiul actual e un alfa nu un beta, si, asa cum spuneam suita iWork , ar fi cazul sa se hotarasca ... or o tin pe linia de plutire ori o inchid , si ma refer exclusiv la iWork pentru mac nu pentru ipad, iphone ....
Nu, disponibil este în toată România. La ora la care am postat erau ceva informații și pe Centura Sibiu, pe A3 Turda-Gilău, A1 Buc-Pitești și A2 Buc-Cernavodă.
Trebuie însă să fie suficiente date, asta-i altă poveste. Ia să vezi cum se colorează Timișoara sau Sibiul dacă e vreun concert pe acolo.
Sau DN1 pe Valea Prahovei prin vichend.