Am instalat pe iPad și iPhone.
Fondul de hartă este foarte ok. Pentru București imaginile satelitare sunt cele mai detaliate pe care le-am văzut, deși nu atât de recente ca cele din iOS Maps. Pentru restul țării însă sunt la o rezoluție foarte proastă.
În modul “map view” harta pare foarte bine detaliată, nu neapărat și foarte bine actualizată. A1 Arad-Timișoara lipsește, A3 București - Ploiești nu este, A2 Cernavodă-Medgidia nu apare.
Dar nu sunt inexactități flagrante ca de exemplu Alexandria în iOS Maps.
În ce privește aplicația în sine, aș îndrăzni să spun că nu are nimic care să impresioneze. Poate ghidarea vocală pentru traseu pedestru, dar chiar nu-i văd rostul. Cum ai utiliza așa ceva în practică? Faci traseul, pui iPhone-ul în buzunar și asculți în casca Bluetooth ghidarea ? Mult prea imprecis. Chiar am generat un traseu de acasă până undeva în apropiere, dar rezultatul a fost discutabil, l-a generat prea pe ocolite.
Altă observație: pinch to zoom produce un zoom centrat pe ecran în loc de a face zoom centrat în punctul unde faci gestul.
Funcția Search iarăși nu pot spune că dă rezultate uluitoare.
O bulină albă este suportul pentru pre-descărcarea și utilizarea ulterioară offline a fondului de hartă.
Una peste alta este o alternativă de avut pe iPhone atunci când iOS Maps îți arată numai arătură în jur.