Motorola V3 cica e facut tot din dasta si vreau sa va spun k se ia vopseaua la colturi de nui adevarat ( la cel negru si roz ) iar cel argintiu se cam zgarie ... explicatia cuiva a fost k modelele negre si roz au fost vopsite , vopsea care intru final se duce ( in schimb e chiar rezistenta la zgarieturi ... ! ? )
Am citit undeva k se pot obtine culori frumoase direct din ionizare asa k nu inteleg ce au facut cei de la motorola ... in fine ! intrebarea era ! IPODURILE NANO de gen 2 sunt vopsite sau NU ? stie cineva? are vreunu ?k io sunt pe punctul de a achizitiona unul si dak se ia vopseaua sau se zgarie cred k fac o criza .....UNA MARE ! de asemenea am auzit k mai sunt facute si macbookurile pro din auminiul anodizat ... cu ele ati avut probleme ?
Si cum sa uitam de IPOD MINI nu stiu despre cele colorate dar am vazut unul argintiu care fusese fol intens si arata ca nou .... lucru care ma cam determina sa iau un NANO tot ARGINTIU in speranta k nu e vopsit ci asa e metalu k doar e aluminiu! deci nu are ce vopsea sa se ia ... IN SCHIMB eu sunt mort dupa cel albastru si negru ....STIE CINEVA DAK IPOD MINI COLORATE SUNT LA FEL DE REZISTENTE PE CAT STIU IO K E CEL ARGINTIU ?
INTREBARE INTREBATOARE! MINI SI NANO 2G SUNT DIN ACELASI MATERIAL ???... k ar fi bine!!!
IPOD NANO 2G ALUMINIUL ANODIZAT / IONIZAT CHIAR REZISTA ??? |
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||