problema interesanta iphone 3G
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea, Satu Mare
Macuser din: 14.01.10

Salutare!
Am un iphone 3G cumparat de 2 ani de la orange (telefonul e asa cum l-am cumparat, nu s-a umblat la el), ieri l-am incarcat am vorbit vreo 30 minute cand brusc s-a inchis.. de atunci nu il pot prni, nu il pot incarca, nu raspunde la nimic.. am scos cartela, am reintrodus-o dar nimic..ieri m-au sunat mai multi prieteni, ei ziceau ca telefonul suna, dar telefonul meu nimic nu a reactionat… oare ce s-a intamplat si ce pot sa fac cu el?

Profil
 
  [ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 04.05.10

pune-l la încărcat. vezi dacă după o vreme nu-și revine, încearcă să ții apăsat mult timp butonul power (cel de sus). Dacă nici așa nu vrea, încearcă DFU mode (power și Home apăsate multă vreme), apoi dacă nu bootează, ci doar afișează mărul, conectează-l la calculatorul la care i-ai făcut ultima dată update (sau back-up) și ar trebui să poți să dai restore sau ce are nevoie (poate ar fi util să ne spui dacă ai făcut jailbreak sau unlock) să nu încerci ceva ce-ți poate bloca terminalul.
baftă

Profil
 
  [ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea, Satu Mare
Macuser din: 14.01.10

nu a suferit jailbreak si nici unlock, asa e cum a iesit din fabrica… primul lucru a fost sa tin apasat butonul power si DFU mode dar nu apare absolut nimic pe ecran.. e negru de parca nu e pornit iphoneul, desi se poate apela dar nu reactioneaza deloc .... nu am macul la mine sa incerc sa-l conectez la itunes :(

Profil