Daniel - 21 Mai 2012 02:51 PM
Si eu recomand Boston Acoustics SOUNDWARE XS in general tot ce am avut pana acum de la Boston Acoustics a fost excelent.
Da, XS-urile de la Boston Acoustics sunt cea mai buna alegere calitate/pret.
Si eu mi-as fi luat XS daca nu primeam cadou BOSE Acoustimass 10, care sunt cu mult peste XS-uri dpdv calitativ, dar care nu isi merita absolut deloc banii (5700 lei - un pret absurd de scump pentru un subwoofer si 10 sateliti)
Intre timp m-am decis si la ce boxe stereo o sa iau… Klipsch RF-52
Le-am ascultat, si sunt superbe cu cel mai detaliat sunet in gama asta de pret. Putin tipatoare pe inalte, dar mie imi place asta.
In schimb nu ma pot hotara la receiver. Am crezut ca raman la Denon 1713, dar mi se pare ca ofera f putin pt un receiver 5.1 la pretul de 2100 lei.
La 2300 lei as putea lua Onkyo TX-NR 609, care e un receiver 7.2 cu THX. Dar, desi a fost premiat cel mai bun receiver 2011 in clasa medie, am citit o multime de cumparatori nemultumiti pe Amazon, care s-au trezit cu receiverul in flacari.
Pana la urma cred ca voi lua Pioneer VSX 922, receiver 7.1 care e disponibil numai pt Europa (de aia nu apare pe siteul Pioneer USA), si va avea pretul 2300 lei.
Ce ma incanta cel mai mult la Pioneer sunt aplicatiile pentru iPad si iPhone, iControlAV si AirJam, precum si Airplay-ul incorporat.