Probleme cu adminii/ul
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Ieri am postat un anunt cum ca cineva vinde un obiect probabil furat iar unul din admini nu numai ca mi-a inchis postul, dar m-a si luat peste picior.
Nu mi se pare normal sa primesc un astfel de comportament dupa ce am incercat sa fac o fapta buna.
Vad ca unii sunt mai preocupati de “imaginea” lor decat de adevarate probleme .
Sper sa se bucure si el de acelasi comportament cand o sa ii fie si lui urate lucrurile

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11
vromeo - 19 Mai 2012 08:41 AM

Ieri am postat un anunt cum ca cineva vinde un obiect probabil furat iar unul din admini nu numai ca mi-a inchis postul, dar m-a si luat peste picior.
Nu mi se pare normal sa primesc un astfel de comportament dupa ce am incercat sa fac o fapta buna.
Sper sa se bucure si el de acelasi comportament cand o sa ii fie si lui urate lucrurile

daca e rrom sub acoperire sa ne spuna si noua
te sustin, ai vrut sa ajuti si el a inchis °atama° rasism
cum sa nu dragule cand muncesti pe rupte sa iti permiti un device si °nenea° vine si ti-l sperie
ei bine nu am mai auzit de un forum °amendat° pentru rasism
dar de
°O legenda din 950 vorbește despre monarhul persan Bahram Gur ce și-a încheiat domnia în jurul lui 438. De aici aflăm primele mărturii despre niște nomazi, care se ocupau cu muzica, cunoscuți sub numele de luri. Astfel regele Persiei îi va cere suveranului Indiei 12.000 de luri care ar fi urmat să distreze auditorii și să se stabilească acolo pentru a deveni agricultori și a munci pământul primind în schimb fiecare, vite, măgari și grâne. 50 de ani mai târziu în poemul epic național persan Șah (Cartea Regilor) aflăm că lurii au mâncat grânele și vitele refuzând munca pământului, și au fost drept urmare izgoniți de către regele Bahram Gur.°

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile
mac mini 2006(super jucarie) :(
apple tv 2g :(

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

N-am stat sa il intreb daca e rrom sau tigan sau mayr sau turc sau grec sau arab sau etiopian. Si chiar nu am stat sa ii dau semnalmentele.
Dar e a tz-oara cand pe acest forum lumea e mai preocupata de terminologii si asa zis rasism decat de obiectul discutiilor.
Pana mea, daca incepeam ca vadim cu ungurii mai intelegeam…

Semnătură 

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Hai sa o luam asa: pe un forum englez, german, francez, italian (alege tu unul) apare un anunt “Urgent: am vazut pe strada pe unul care pare roman si vinde un iPad. Cei carora vi s-a furat un iPad, sariti repede pe el”. Cum te-ai fi simtit?

Si de ce n-ai sunat la 112, daca esti asa de convins ca era furat?

Poti si sa recitesti regulamentul, daca tot nu te-ai prins.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 18.04.08
vromeo - 19 Mai 2012 08:41 AM

Dude, nu ai dreptate. Am vazut faza si a fost Ok interventia admin-ului. Eu sunt convins ca ceea ce ai vazut este real, ca ai avut intentii bune si ca gagiu’ care vindea iPad-ul era cu siguranta cine crezi tu ca era, recte un gainar care vindea o scula furata. Cu toate astea, afirmatia ta (datorata, desigur, faptului ca ai vrut sa transmiti o informatie cat mai rapid, in fuga, de pe telefon), se traducea prin “e un colorat in oras care vinde un iPad, vedeti la care va lipseste jucaria”. Ai identificat omuletul exclusiv printr-o eticheta rasiala si ai extrapolat din asta un comportament delicvent, emitand o judecata de valoare asupra tuturor “coloratilor”. Ceea ce, dincolo de orice discutie filosofica, este ilegal. Admin-ul ti-a inchis post-ul dintr-o necesitate administrativa (amenda din partea Consiliului Discriminarii) si a justificat decizia in mod corespunzator.

Daca vrei sa discutam despre colorati, modul in care elementul rasial se coreleaza cu cel social si justificabilitatea etichetarii tale, o putem face si exista mari sanse sa te sustin in sensul asta. Cu argumente solide. Dar asta ar fi complet alta discutie, pe care o putem purta in sectiunea diverse. Interventia admin-ului a fost administrativa, cu justificare corespunzatoare. Punct.

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 64+4G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

In primul rand, cati dintre voi ati iesit cu telefon/tableta/catel/purcel sa il vindeti in fata blocului? ...daca tot nu v-ati prins wink
In al 2-lea rand, romanii, si cei din alte tari, vand chestii pe ebay sau alte site-uri de genul, nu “in piata” iar faptul ca altii confunda cu “rromii” e tot vina lor, nu a noastra.
Nici eu nu intru in polemici gen romanii nu fura ca nu are rost, dar daca vorbim de imaginea noastra ca natiune, nu noi ne-am stricat-o.
In al 3-lea rand, daca va preocupa atat de mult elementul rasial (si va asigur nu a fost nici pe de parte vorba de asa ceva) cu siguranta nu asta e modul de a rezolva.
Si in al 4-lea rand, nu am sunat la 112 pentru ca sigur politia nu ii facea nimic. Tu de cate ori ai sunat la 112 sa raportezi ceva? Eu de vre-o 5 ori in ultimii 2 ani si acum vre-o 2 luni in urma pontului s-au gasit cateva zeci de grame de heroina. Si tot colorati le-am zis si atunci si stii ce a zis nenea garcea (care se vedea clar ca e “rrom”?... Multumesc

Semnătură 

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Treaba este că chiar există unii plătiți să stea să se uite pe internet după chestii de asta și să dea amenzi. Dureroase. Și reale. Unul din admini știe exact despre treaba asta și că nu e de glumit cu ea.
Oricum - mesajul tău bine intenționat a fost afișat pe forum îndeajus ca o eventuală persoană interesată (proprietar de iPad furat sau amator de chilipiruri) să îl vadă înainte să plece individul de acolo.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Si de ce atata tam-tam? Vad ca mesajul oricum a fost editat de admin, pai taia cuvantul cu pricina, daca chiar se plictisea ii gasea si un sinonim legal.

Semnătură 

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

chiar asa, ce atita tam-tam?
trebuia sa deschizi un topic nou, sa te plingi public?

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Deci pe bune, toata abordare “greilor” forumuli e ca vorba aia romaneasca, tara arde si fata se piaptana.

Va doresc din tot sufletul sa aveti parte de acelasi tratament cand o sa aveti mai mare nevoie. Cand o sa fiti cu familia in spital si doctorii or sa va refuse ca nu v-ati adresat cu dom’doctor, cand politaiu o sa va spuna “pai fara martori, voi fraieri, ei hoti”. Sa va vad ce o sa va mai ajute atunci polemicile.

Semnătură 

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB