PS: aparent Apple a dat drumu la un nou update 5.1.1 exclusiv pentru iPhone 4, build 9B208, cel initial fiind 9B206.
Din pacate (deocamdata) daca nu ati apucat sa faceti update-ul initial la buildul 9B206 si ati facut direct la 9B208, acesti JB nu va functiona deocamdata.
Totusi asta nu inseamna ca el a fost blocat de tot. Aparent e vb doar de niste permisii, insa pana cand baietii responsabili cu Absinthe 2.0 nu verifica si nu isi dau cu parerea, nu se stie.
Cert este ca deocamdata, acest JB nu functioneaza pentru build-ul 9B208, care ATENTIE a fost impins numai pentru 5.1.1 destinat iPhone 4.
Absinthe 2.0.2 a fost lansat pentru buildu-l 9B208 al firmware-ului 5.1.1 pentru iPhone 4 GSM.
Eu unu am 9B206 si cand verific update in iTunes imi zice ca am ultimua versiune de 5.1.1.
Nu pricep….dar na…e bine ca exista totusi posibilitatea de JB si pt build-ul asta.
Absinthe 2.0 a facut jailbreak pentru peste 1 milion de iDevice-uri
Chronic-Dev, LLC @chronicdevteam
Some stats since release of #Absinthe - 211,401 jailbroken iPad3’s and 973,086 devices newly jailbroken! #JBFTW ! ;D
Absinthe 2.0.2 a fost lansat pentru buildu-l 9B208 al firmware-ului 5.1.1 pentru iPhone 4 GSM.
Eu unu am 9B206 si cand verific update in iTunes imi zice ca am ultimua versiune de 5.1.1.
Nu pricep….dar na…e bine ca exista totusi posibilitatea de JB si pt build-ul asta.
Baftos!
Apple a specificat ca noul update e doar pentru telefoanele care nu-si facusera inca updateul la 511. Daca il aveai deja, nu primesti buildul nou.