2 din 2
2
xPence - Tine evidenta cheltuielilor intr-un mod simplu, elegant si rapid
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 11.09.11

Astept si varianta pentru OSX, in momentul ala va deveni foarte atractica app, daca va avea si un pret mic o cumpar de doua ori:))

Semnătură 

iPhone X, MacBook PRO 13-2017, Watch Seria3, AirPods.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.04.07

Bugete pe catoegorii… in curand smile

Cat despre “Accounts” e ceva ce vrem sa implementam, avem o idee misto cum sa facem asta, dar vrem sa fim siguri ca nu vom ingreuna procesul de adaugat cheltuieli, pentru ca ideea de baza este sa mearga repede si sa fie clara aplicatia.

versiunea de OSX inca testam daca sa fie nativa sau sa trecem direct la servicii web.

mc_dani - 12 August 2013 12:28 PM

Salutare,

Am luat si eu aplicatia (am vazut acest post). E Ok, imi place, o folosesc. Din punctul meu de vedere ii lipseste un lucru initial (cel putin pentru mine) si acela de a putea avea bugete diferite care sa aiba propriile venituri si cheltuieli, iar fiecare categorie sa aiba propriul balanta.

De exemplu, vreau sa creez o categorie cu “Rezerve” in care vreau sa vad intrarile si iesirile separt doar pentru acea categorie. La fel pentru cei care iau avansuri de la companie pentru diverse cheltuieli (acei bani nu intra in bugetul normal), ar trebui evidentiati separat intr-o alta categorie.

Daca nu este complicat de implementat si daca mai aveti si alte cereri similare, poate luati in calcul.

Altfel super OK, felicitari si asteptam varianta OSX

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member

In alta ordine de idei, momentan problema noastra principala este popularizarea serviciului. Trebuie sa avem o masa critica de useri sa merite timpul foarte lung de development pe care-l investim. Deocamdata este un hobby in care investim mult timp pentru ca ne place.

Daca exista printre userii forumului un “Marketing God” astept sa aud de la el / ea smile

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 23.11.08
mikaell - 13 August 2013 07:01 AM

Bugete pe catoegorii… in curand smile

Cat despre “Accounts” e ceva ce vrem sa implementam, avem o idee misto cum sa facem asta, dar vrem sa fim siguri ca nu vom ingreuna procesul de adaugat cheltuieli, pentru ca ideea de baza este sa mearga repede si sa fie clara aplicatia.

Super !!! Astept

versiunea de OSX inca testam daca sa fie nativa sau sa trecem direct la servicii web.

Din punctul meu de vedere, chiar daca mi-ar fi placut sa fie una nativa OSX, cred ca din punct de vedere costuri este mult mai interesanta cea Web, care va mari automat si ara de aplicare (Uindauz si Linux).

Inca o data succes si keep up the good work!

Semnătură 

MB Pro Unibody 15”   
MB Air        
iPhone 3GS (32GB)             
iPad 3G (64GB)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member

Multumim!

mc_dani - 13 August 2013 10:51 AM

Inca o data succes si keep up the good work!

2 din 2
2