Bugete pe catoegorii… in curand 
Cat despre “Accounts” e ceva ce vrem sa implementam, avem o idee misto cum sa facem asta, dar vrem sa fim siguri ca nu vom ingreuna procesul de adaugat cheltuieli, pentru ca ideea de baza este sa mearga repede si sa fie clara aplicatia.
versiunea de OSX inca testam daca sa fie nativa sau sa trecem direct la servicii web.
mc_dani - 12 August 2013 12:28 PM
Salutare,
Am luat si eu aplicatia (am vazut acest post). E Ok, imi place, o folosesc. Din punctul meu de vedere ii lipseste un lucru initial (cel putin pentru mine) si acela de a putea avea bugete diferite care sa aiba propriile venituri si cheltuieli, iar fiecare categorie sa aiba propriul balanta.
De exemplu, vreau sa creez o categorie cu “Rezerve” in care vreau sa vad intrarile si iesirile separt doar pentru acea categorie. La fel pentru cei care iau avansuri de la companie pentru diverse cheltuieli (acei bani nu intra in bugetul normal), ar trebui evidentiati separat intr-o alta categorie.
Daca nu este complicat de implementat si daca mai aveti si alte cereri similare, poate luati in calcul.
Altfel super OK, felicitari si asteptam varianta OSX