1 din 2
1
Editare posturi
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Stiu ca exista un anunt prin care se explica de ce nu se mai permite editarea in forum. Dar totusi forumul este facut pe Expression Engine in CodeIgniter si sunt sigur ca se poate face ceva tehnic ca acel bug (vulnerabilitate) sa nu mai fie o problema. Mi se pare ca moderatorii sunt nevoiti sa munceasca in plus pentru corectarea unor erori pe care cei care au postat o poate face singuri si in plus cel putin mie mi se pare foarte frustrant sa nu pot edita anumite posturi. In cazul in care se doreste reactivarea functiei de edit in conditii de siguranta putem da o mana de ajutor la modificarea codului.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

I second the motion!
Mana de ajutor nu pot da decat moral totusi smile
Mi se pare utila functia.
Si in definitiv, din ce stiu eu, a fost un singur incident pe seama vulnerabilitatii…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Se pricepe cineva la Expression Engine si IP.Board (sau orice alt soft de forum care sa fie sigur, frumos si modern)? Mai precis, la migrarea a ceea ce avem aici (baza de date cu useri, posturi etc.) catre acel alt soft.
Daca da, sa ne spuna si stabilim ce si cum.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

Eu m-am oferit sa ajut nu stiu nimic despre IP.Board dar in Expression Engine nu este o problema. O sa am nevoie de mai multe detalii legate de versiunea care ruleaza, problema care a aparut si asa mai departe.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

In modulul EE de forum, dacă dai voie user-ilor să editeze post-urile, le pot edita oricând vor.
Original introdusesem un time-out de 5 minute (or smth) pentru apariția butonului de edit dar am avut utilizatori care, nu cunoaștem din ce motive, au avut tendințe revizioniste și accessăd direct URL-ul de “edit post” și-au șters toate mesajele postate anterior stricând thread-uri întregi. Precum și alții care postau o înjurătură sau atac la persoană, așteptau ca persoana respectivă să le răspundă cu aceiași monedă și își editau apoi post-ul original lăsând să pară că acea persoană “a început”.
Bug raportat la Expression Engine, au zis că așa trebuie să fie, nu-l repară.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Nu se poate face astfel incat postarea originala sa ramana indiferent ce se adauga ulterior prin editare? Se intelege ca nu se poate sterge nimic deja postat…
Ca un soi de erata la postare, cu time stamp. S-ar pastra si utilitatea functiei de edit, s-ar evita si situatiile neplacute.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Daca se putea, era de mult prezenta.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator

Cine e frustrat de lipsa butonului de Edit și nu a redirecționat înce cei 2% din impozit undeva, puteți să îi dați la Asociația MacUser.ro - vom plăti un om din banii ăia care să facă forumul mai bun.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Io nu vreau să donez ăia 2%.
Pt că, în ce mă privește, sunt fix nimic.
Io vreau să fac o donație mai mare decât ăia 2%. O altă sumă. Vreau să fiu membru simpatizant.
Sau membru cotizant. Sau sponsor. Sau orice altceva care țipă că vrea să i se ia banu’, da’ ăia care l-ar vrea, nu știu cum să mi-l ia.
Cum rezolvăm treaba asta? (topicul e închis, numa’ olimpienii poa să scrie în el)

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Anul ăsta s-au dus la grădiniță cei 2%, anul viitor aici vor ajunge.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

vom dezbate chestiunile astea joi, 31, cu berea în față smile

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Mă bag și io în zamă, c-așe-mi place… smile

Eu mai activez la o asociație (ceva cu modelismu`) unde avem mai multe nivele de membri
1. Fondatori - au cea mai mare cotizație
2. Membri - au o cotizatie lunară de 30 lei (deh… modelismul ca și merele este scumpe)
3. Simpatizanți - aici intră dăruitorii benevoli, sau au o cotizație de 10 lei, sau cei care cochetează cu ideea dar nu prea… altfel zis, stau cu fundul intre două bărci
4. Restul

Fondatorii au drepturi depline asupra forumului, asupra deciziilor etc…
Membri - dintre ei sunt numiti moderatori de către fondatori, au drepturi totale pe sectiunea unde sunt moderatori, beneficiază gratuit de tricouri, pixuri, etc.., au întâietate la înscrierea la excursii + alte mici avantaje
Simpatizantii - au dreptul să lupte ca să devină membri
Restul mai caută informații

E.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 13.02.12

Pana la urma se poate introduce buton de editare posturi?

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Nu.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator

Nu cu Expression Engine.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Si eu as plati sa fie mutat forum-ul, nici tapatalk nu se poate instala pe EE :(

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

1 din 2
1