iPhone 4 deblocare ATT
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.08.09

Buna seara tuturor,
Am cumparat un iPhone 4 anul trecut din Statele Unite, de la AT&T, platind 699$, adica pretul corespunzator fara contract. Ajuns in tara, mi-am luat un Gevey SIM “Pro” si l-am folosit asa pana acum o saptamana, cand nu a mai mers deloc (nu mai aparea nici welcome message de la Gevey) asa ca l-am dus la service unde mi-au facut upgrade la 5.1.1 (baseband-ul de acum este 04.10.01), zicandu-mi ca asa se rezolva, insa in continuare nu da semne de viata (daca introduc numai SIM-ul meu, fara Gevey, afiseaza “No Service”). M-am dus si la Orange, insa mi-au spus ca ei nu il pot debloca nici contra cost. Cu toate acestea, mi-au spus ca pot apela la AT&T pentru o deblocare din moment ce l-am cumparat fara obligatii contractuale si este inca in garantie. Am tot incercat sa gasesc o modalitate de a cere acest lucru direct la AT&T dar, din pacate, nu am gasit nici o solutie. Stie cineva daca intr-adevar AT&T ofera acest serviciu, daca este rentabil (ca si cost) si cum ma pot pune in contact cu un reprezentant? Sau trebuie sa cumpar un alt Gevey? Multumiri anticipate.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: San Diego, CA
Macuser din: 14.07.07

Contacteaza AT&T pentru ca acum deblocheaza iPhone-uri care si-au terminat contractul. Nu se plateste acest serviciu!

Semnătură 

Once you go you never go back!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Cine ti l-a vandut te-a mintit. AT&T nu vinde ifoane unlocked. Numai Apple in US. Si stii si tu asta pentru ca nu l-ai luat tu de la AT&T si nu ai platit 699$.

Poti sa-l folosesti ca ipod si sa astepti o solutie de unlock, dar poti sa astepti muuult si bine.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie

Cred ca te inseli pentru ca inca am factura. L-am luat personal. Problema este ca nu e unlocked, doar fara contract. Te-as ruga sa te interesezi inainte de a face afirmatii gratuite. Achizitionarea unui iPhone commitment free a inceput cu iPhone 3GS in forma de gift, dar tot locked si a ajuns la 4s cand sunt in sfarsit factory unlocked.
In orice caz, nu reusesc sa contactez AT&T. Mi-am facut cont pe site-ul lor dar nu pot sa gasesc nici emailul de contact si nici sa folosesc live chat daca nu sunt current customer.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: San Diego, CA
Macuser din: 14.07.07

Suna la 0019168434685

Semnătură 

Once you go you never go back!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
chupakbra - 23 Mai 2012 08:08 PM

Suna la 0019168434685

Am sunat ieri la ei, de doua ori. Chiar si pentru a verifica daca indeplinesc conditiile lor pentru deblocare, mi-au cerut un numar de at&t sau adsl, ceea ce eu nu am. Se pare ca recurg la cumpararea unui noi Gevey. Multumesc pentru ajutor