Buna seara tuturor,
Am cumparat un iPhone 4 anul trecut din Statele Unite, de la AT&T, platind 699$, adica pretul corespunzator fara contract. Ajuns in tara, mi-am luat un Gevey SIM “Pro” si l-am folosit asa pana acum o saptamana, cand nu a mai mers deloc (nu mai aparea nici welcome message de la Gevey) asa ca l-am dus la service unde mi-au facut upgrade la 5.1.1 (baseband-ul de acum este 04.10.01), zicandu-mi ca asa se rezolva, insa in continuare nu da semne de viata (daca introduc numai SIM-ul meu, fara Gevey, afiseaza “No Service”). M-am dus si la Orange, insa mi-au spus ca ei nu il pot debloca nici contra cost. Cu toate acestea, mi-au spus ca pot apela la AT&T pentru o deblocare din moment ce l-am cumparat fara obligatii contractuale si este inca in garantie. Am tot incercat sa gasesc o modalitate de a cere acest lucru direct la AT&T dar, din pacate, nu am gasit nici o solutie. Stie cineva daca intr-adevar AT&T ofera acest serviciu, daca este rentabil (ca si cost) si cum ma pot pune in contact cu un reprezentant? Sau trebuie sa cumpar un alt Gevey? Multumiri anticipate.