2 din 8
2
Intretinerea Bateriei
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Tudor - 24 Decembrie 2006 01:48 PM
mediaconvertor - 24 Decembrie 2006 11:36 AM

am facut un drum iasi-oradea si am ales sa-mi iau loc la cuseta. cuseta cu 6 locuri. am nimerit un vagon nou, curat si chiar am gasit si priza la capatul patului. am intrebat “nașu’” daca e pusa doar ca sa dea bine sau chiar functioneaza. mi-a zis ca merge doar ca pot exista mici intreruperi. mi-a cam scazut entuziazmul si m-am culcat dupa ce mi-am terminat bateria mac-ului. mi-a fost teama sa nu-l busesc daca il foloseam conectat la acea priza. mentionez ca bateria era full.
credeti ca se putea intampla ceva nasol cu mac-ul sau cu bateria daca-l foloseam alimentat din acea priza?

Am folosit eu cu succes priza dintr-o cuşetă (2 locuri) încărcând un iBook.

Dat fiind că alimentatoarele merg cu orice curent alternativ între 110 (SUA) și 240 (UK) V, nu văd ce se putea întîmpla, poate doar să se scurgă acolo 27.000 V, caz în care nu mai era vorba de ibook, vă prăjeați toți din tren! (:

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Si eu confirm ca priza de cuseta merge bine si pentru macuri si pentru mobile.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
Costel-Marian Boangiu - 24 Decembrie 2006 01:08 PM

încă două linkuri apropos de baterie și de identitatea ei (a Macului sau ale unor părți ale lui):
Baterie: http://www.coconut-flavour.com/coconutbattery/index.html
Identitate: http://www.coconut-flavour.com/coconutidentitycard/index.html

Sărbători fericite!

posibil sa am ceva probleme la mansarda dar imi sta pe creier acel 91% tinand cont ca are abia 6luni .... uneori iubita mea imi spune ca-s mai atent cu mac-ul decat cu ea…. nu stiu ce draq i-am facut de s-a dus asa mult in asa putin timp ....
iar steagul asta rosu imi da niste fiori neplacuti…

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator

9% in 6 luni? You lucky ^%$#@ ! De ce te plangi? Pe PCuri in 6 luni ramane la 35% din capacitate, iar intr-un an sub 20%. testat pe 4 laptoape HP si ASUS.
Cate din electronicele din casa ta NU sunt facute in China?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

wink) toate-s facute in china….nu am nimic impotriva ca-s facute acolo…. it’s just this fucking red flag….. mother russia memories ...
daca spui ca e ok 9% in 6 luni atunci ... fine with me. dar nu ma incalzeste f mult o comparatie mac-pc ....
una peste alta, daca spuneti ca e ok acel 9% in 6 luni….eu sunt ok. doar ca m-am cam speriat….

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Holy Mother of God… PowerMac-ul meu nu e făcut în China… smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mediaconvertor - 24 Decembrie 2006 06:14 PM
Costel-Marian Boangiu - 24 Decembrie 2006 01:08 PM

încă două linkuri apropos de baterie și de identitatea ei (a Macului sau ale unor părți ale lui):
Baterie: http://www.coconut-flavour.com/coconutbattery/index.html
Identitate: http://www.coconut-flavour.com/coconutidentitycard/index.html

Sărbători fericite!

posibil sa am ceva probleme la mansarda dar imi sta pe creier acel 91% tinand cont ca are abia 6luni .... uneori iubita mea imi spune ca-s mai atent cu mac-ul decat cu ea…. nu stiu ce draq i-am facut de s-a dus asa mult in asa putin timp ....
iar steagul asta rosu imi da niste fiori neplacuti…

E FOARTE bine. Păi tu crezi că 100 % capacitate baterie e altceva decît pur teoretic? A doua zi e 99 %, a treia zi 98 %, dupa-aia ajungi la 45 % baterie după doi ani, chiar mai devreme dacă nu ai grijă.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor - 24 Decembrie 2006 06:35 PM

Holy Mother of God… PowerMac-ul meu nu e făcut în China… smile

You are again a lucky macuser!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: București

cheese  si PowerMac-ul meu G4 e facut tot in Irlanda !!

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 21.12.06

Am mai găsit un link pentru identități din familia Apple: http://www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html

La mulți ani!

Semnătură 

Numai bine,
Marian

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator

Cuseta asta in care sunt acum are un curent la priza cam ciudat. Adica incarcatorul se face verde, portocaliu, se stinge si tot asa in continuu… Sper sa nu-mi fi ars (sa-mi arda) ceva in mac…
confused

EDIT: M-am lamurit ce e. Daca stingi luminile ai curent cat trebuie si merge bine.

[ Modificat: 26 Decembrie 2006 07:08 PM de huk ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 25.07.06

Tz tz tz , ce ti-e si cu internetul mobil raspberry.
Pentru cei disperati ca au jucaria made in china : http://www.flextronics.com , http://www.foxconn.com , wiki flextronix . Daca sunteti lenesi si vreti intreaga poveste fara sa cautati nimica spuneti si o sa va dau si detalii.

[ Modificat: 26 Decembrie 2006 08:36 PM de cavver ]
 Semnătură 

If memory serves, Goldblum used a Mac raspberry

So, it’s safe to conclude the only Mac virus that ever existed saved the world from an alien invasion. wink

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
cavver - 26 Decembrie 2006 08:25 PM

Tz tz tz , ce ti-e si cu internetul mobil raspberry.
Pentru cei disperati ca au jucaria made in china : http://www.flextronics.com , http://www.foxconn.com , wiki flextronix . Daca sunteti lenesi si vreti intreaga poveste fara sa cautati nimica spuneti si o sa va dau si detalii.

Mai toate macurile venite în România prin filiera IRIS/istyle sînt „made in China”, adică într-una din fostele colonii britanice.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Campina
Macuser din: 17.02.10

Buna tuturor. Am si eu o problema cu bateria. Am macbook white (model oct 2009) de vreo 5 zile. Uitati ce imi apare in coconut battery :((. Acum doua zile am instalat coconut si de atunci scade continuu. Aseara era la 99%, si acum la 95%. Nu inteleg care e problema. L-am incarcat exact cum scrie la carte (l-am lasat sa de descarce aproape de tot, pana la 1-2 %, si apoi l-am incarcat). Im prima zi cand l-am luat am facut calibrarea… nu inteleg care e problema de apare asta in coconut. Am vazut pe aici persoane care dupa 55 de cicluri sunt la 98% :(.

PS: Scuze am postat unde nu trebuia. Trebuia sa fie la intrenierea bateriilor. Cum mut? :( sorry

Semnătură 

Macbook White 2.26 GHz, 8GB RAM, 250 HDD
iPhone 4 16GB

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

smile

O să scadă până o să-l pui în priză.

În timp o să se micșoreze “Current Battery Charge”.

Semnătură 

2 din 8
2