Doar 17 cicluri in 2 luni? tu il tii mai mult pe curent am impresia….
Nu are decat doua saptamani. L-am cumparat pe 20 februarie, dar nu detecteaza corect coconut. Si il calibrez aproape zilnic. In mod normal il incarc pana se face ledul verde, si apoi il descarc pana se opreste. Nu il tin in priza decat atunci cand incarca.
Doar 17 cicluri in 2 luni? tu il tii mai mult pe curent am impresia….
Nu are decat doua saptamani. L-am cumparat pe 20 februarie, dar nu detecteaza corect coconut. Si il calibrez aproape zilnic. In mod normal il incarc pana se face ledul verde, si apoi il descarc pana se opreste. Nu il tin in priza decat atunci cand incarca.
Aha, s-a notat. Păi fă tot așa în continuare.
Ok, eu am patit-o cu bateria la un hp mai vechi, s-a distrus bateria intr-un an, nu stiu din ce motiv. De aceea sunt atat de stricta in ceea ce priveste ciclurile incarcare-descarcare. SI totusi ai idee cum fac sa imi afiseze varsta corecta?
Varsta corecta nu stiu de ce nu ti-o afiseaza, cat despre incarcare eu nu il las sa se descarce complet….cand ii cam pe la 5-10% il pun iar la incarcat si deocamdata am 94% din baterie dupa 573 de cicluri si 27 de luni cat are.
Pai varsta ti-o arata din momentul cand a fost facut laptopul, nu cand a fost cumparat. Mie imi arata corect, spre exemplu. Laptopul meu e cumparat in Apr. 2009 si e fabricat in Apr. 2008, iar in momentul acesta imi arata ca laptopul meu are 23 luni. Deci e corect ce scrie acolo.
Pai varsta ti-o arata din momentul cand a fost facut laptopul, nu cand a fost cumparat. Mie imi arata corect, spre exemplu. Laptopul meu e cumparat in Apr. 2009 si e fabricat in Apr. 2008, iar in momentul acesta imi arata ca laptopul meu are 23 luni. Deci e corect ce scrie acolo.
Ahh, am inteles. Cand l-am cumparat imi arata 7 saptamani, deci nu e asa vechi sa inteleg .
Mi s-a intimplat si mie. Oare sa fiu eu singurul dintre noi?!
Urmaresc topicul acesta pe site-ul apple si multe altele.
Pina acum, din pacate, nici o solutie.
Nu, nu esti singurul, am avut si eu problema asta la MAcbookul meu Unibody Late 2008. Fiindca era inca in garantie Nouamax mi-a schimbat-o in doar 1 zi !!!! Sunt super seriosi baietii astia!
Au pus-o la testat cu un soft propriu si in 5 secunde de la inceperea testului a aparut : BAD BATTERY!
.
Da o fuga acolo!
Am patit si eu asa pe MBAir, in septembrie anul trecut, mi-au schimbat bateria intr-o zi - eram cu treburi in Bucuresti. Din pacate de o luna a inceput sa-mi faca la fel. Desi MBAir-ul nu mai e in garantie, bataria se bucura de un nou an de garantie? Cel putin asta inteleg din ce spune la finalul paginii http://www.apple.com/support/macbookair/service/battery/ .
Mi s-a intimplat si mie. Oare sa fiu eu singurul dintre noi?!
Urmaresc topicul acesta pe site-ul apple si multe altele.
Pina acum, din pacate, nici o solutie.
Cu siguranță nu ești singur. Eu am achiziționat un macbook pro 2.2 și de îndată ce am făcut upgrade la Snow Leopard a început show-ul cu bateria. Ce e mai grav este că deși suntem la 10.6.2 și sunt multe plângeri se pare ca oamenii n-au depistat problema iar bateriile noastre se duc într-un ritm mult prea alert. Am luat mac-ul cu bateria la 90% și în doar 20 de cicluri a ajuns la 55% .. Nu ai cum să nu rămâi cu un gust amar mai ales atunci când ești îndrăgostit de mac dar vezi că se întâmplă din astea și cei ce ar putea spune ceva despre asta mențin tăcere totală. Parcă ar fi politicieni români la Apple Așteptăm un 10.6.3 și God’s miracle probabil!
@cristian - probabil ca bateria ta intr-adevar a avut probleme. eu spun ca (ma rog, nu numai eu) update-urile snow leopardului a adus acest neajuns.
@macocco - probabil ca ai fost in aceeasi situatie ca si cristian.
da floriano, de acord. si eu am un gust amar. ma rog…
am facut un test.
instalat leopardul pe un hard extern. problema bateriei nu exista. functioneaza perfect.
observ ca in decurs de cateva saptamani, update-urile snow leopardului mi-a nenorocit bateria.
un amic de-al meu, care are aceeasi problema, si-a cumparat o baterie noua care are aceeasi soarta ca a mea.
cu nenorocirea asta de snow leopard, autonomia este de 20 min. dupa 20 de min. masina moare pur si simplu cu toate ca bateria este 90 % incarcata.
cu leopardul instalat pe hardul extern, bateria mea are o autonomie de 3,5 h si inainte cu 10 min. de a crapa, ma anunta in mod normal ca vrea curent.
EU cel putin m-am documentat pe forum la inceput cum sa-mi tin bateria si a mers.Cel putin mie imi tine cam 7 ore bateria s ie macbook pro 17” deci e mare si consuma mult si il am de cel putin 2 luni fie 3.
EU cel putin m-am documentat pe forum la inceput cum sa-mi tin bateria si a mers.Cel putin mie imi tine cam 7 ore bateria s ie macbook pro 17” deci e mare si consuma mult si il am de cel putin 2 luni fie 3.
Bravo, ma bucur pentru tine! Si io am macbook pro 17”, deci e mare si consuma mult si la mine. Probabil un pic mai mult decit la tine, motiv pentru care ma tine numai 20 de min.