5 din 12
5
Despre întreţinerea bateriilor
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

in principiu macu ar trebui sa fie nou. am bagat coconut (multumesc celor care ne-au zis despre el) si zice cicle count 2 si age 12 months. acu… el se prezinta nou si corespunde cu ce scrie pe net k ar trebui sa aibe, inteleg k ori e schimbata bateria ori a stat pe vre-un raft si a fost cumparat la reducere (e de prin canada) sau a fost ciordit de pe raft raspberry
astept sa vad cum se comporta bateria.
va multumesc pentru ajutor

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

E a nu ştiu cîta oară cînd spun: NU SCOATEŢI BATERIA! Calculatorului dvs i se vor înjumătăţi performanţele! Oricum, o baterie care ţine doi ani şi-a făcut datoria!

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
iaru - 05 Iunie 2008 04:19 AM

E a nu ştiu cîta oară cînd spun: NU SCOATEŢI BATERIA! Calculatorului dvs i se vor înjumătăţi performanţele! Oricum, o baterie care ţine doi ani şi-a făcut datoria!

Sunt multumit sa ma tina 1 an, sacrific bucuros banii de bere pe o baterie pt macbook.
Momentan sunt ffff multumit de el. Cea mai buna investitie din ultimii ani (asta si spaga pt carnet raspberry )
Bateria ma tine lejer peste 4-5 ore, e fenomental. Am ajuns la 6 cicluri si il folsesc destul de mult (deocamdata pt net, mail si mess), am observat ca se incarca foarte repede, undeva la 1,5 ore.
Curiozitatea mea, pentru cei care se pricep, i-am facut in sfarsit loc pe birou, si stand mai mult pe acasa k doar am terminat facultatea, il tin in priza. Deocamdata are doar cateva ore de stat constant in priza cu bateria full. Are ceva daca il tin in priza mult timp ? Am inteles faza cu ciclu complet odata la sapt, dar daca il tin luni-sambata numai in priza si dominica ii fac un ciclu, are vre-o problema ?
Am citit pe undeva ca e bine sa aibe ram mai mult, astfel foloseste mai putin ram virtual, hdd-ul folosind mai mult suc de baterie decat ramul. Momentan am 1gb (2x512) si ma bate un gand sa trec la 2x1gb, in speranta (pe viitor) ca voi prelungi viata bateriei.
Voi ce ziceti ?

Si va multumesc inca odata pt ajutorul acordat !

Semnătură 

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Macului, cît mai mult RAM.
Si e bine, daca, macar o data pe saptamina, il descarci!

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

merci frumos iarule, sa traiesti 1000 de ani :D

Semnătură 

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da’ n-am zis nimic in plus de ce-a zis Tudor la inceput! Si 1000 de ani (cind prietenii dispar dupa 30-50), mai grea pedeapsa nu-mi puteai gasi? smile

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Azi dupa 11luni si 211 cicluri de incarcare bateria mea a coborat sub 100% Health in iStat. O fi bine o fi rau, nu stiu. E doar o constatare.

Edit: 95% din cicluri sunt facute ca la carte (daca il folosesc pe baterie il tin pe baterie pana cand ma avertizeaza sa-l pun la incarcat).

[ Modificat: 14 Iunie 2008 11:56 PM de gorrocs ]

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

tu esti mai norocos sau sistemul minte. eu am observat ca inca de la al doilea ciclu bateria e la 98%, dar “trebuie să mănîncă și gura lor”.
Accesoriile vor fi intotdeauna un business bun - vezi Sony, care pretinde ca scoate peste 10% din bani din accesorii

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06
dracia - 15 Iunie 2008 12:34 AM

tu esti mai norocos sau sistemul minte. eu am observat ca inca de la al doilea ciclu bateria e la 98%, dar “trebuie să mănîncă și gura lor”.
Accesoriile vor fi intotdeauna un business bun - vezi Sony, care pretinde ca scoate peste 10% din bani din accesorii

Ai mac nou?Când am cumpărat macbookul îmi vedea la fel bateria,într-o zi 97%,în alta 100%,până la urmă am schimbat-o că era ceva cu ea.Băieți de treabă la Noumax.Sună și vezi poate are bateria ceva,nu are voie să facă așa de nouă.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.06.06

Macbook black “0 km” (mi-am convins nevasta sa foloseasca) arata informatiile din fisierul atasat. In rezumat: nu incarca bateria, cicluri 1 etc. O intamplare? Solutii?Oricum, azi il declar bolnav si sa traiasca garantia. Pacat.

Fișiere atașate
black macbook profile - power.doc  (Dimensiune Fişier 22 - Downloads: 249)

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRank
Member

Rezolvat, multumesc IRIS, multumesc Valeriu. Schimbat “bacteria” fara comentarii.

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Vanzatorul de Iluzii - 02 Iulie 2008 10:13 PM

Rezolvat, multumesc IRIS, multumesc Valeriu. Schimbat “bacteria” fara comentarii.

Fara comentarii, dar si foarte repede! smile

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRank
Member

Una pe stoc - am avut noroc.

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.10.08

A cumparat cineva o baterie compatibila cu macbook? Am gasit ceva pe net, mai ieftin decat la Apple, dar nu prea am incredere sa o comand. Ce parere aveti despre asta?
http://www.battshop.eu/produkt/battery-t6-power-a1185-ma561fe/a-ma561g/a-ma561j/a-ma561/

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nu este decit o baterie, deci merge fara probleme
problema este doar de pret, daca-ti convine sa o iei de acolo

5 din 12
5