Sint aproape sigur ca asta e noul iPhone, daca ne uitam la poza toate zvonurilor care au legatura cu hardware-ul sint adevarate :
- Design nou
- Spate Al.
- Ecran mai mare
- USB Port / Dock Connector nou
(- 4G ?)
l-am vazut si eu aseara.mie unul mi se pare ff urat.sper sa nu fie acesta design-ul.
ma bate tot mai tare gandul sa trec pe Galaxy S3.
eu totusi sper sa fie doar un fake…parca imi doresc altceva,alt design,mi-ar placea si un ecran de 4,3inch…alt procesor,sper ca nu ne lovesc iar cu A5.
Mie imi place.
Care vreti galaxy S sa ma anuntati si pe mine cand il cumparati sa jucam un ping-pong
e bine ca iti place.o sa avem 4 ani acelasi design,2 ani acelasi procesor…etc…
eu zic ca Galaxy S3 este un telefon reusit,indiferent de critici…
sunt destul de indoctrinat cu Apple,dar totusi trebuie sa recunosc ca este un tel superior.
Mie imi place.
Care vreti galaxy S sa ma anuntati si pe mine cand il cumparati sa jucam un ping-pong
sunt destul de indoctrinat cu Apple,dar totusi trebuie sa recunosc ca este un tel superior.
Mie unu nu imi place pentru ca o mini tableta,dar e strict parerea mea.
Sper ca iPhone de 4 inch nu va fi prea mare.
Chestiile cu procesor mai puternic care face refresh la pagina web cu 0.5 sec mai rapid sau nu stiu cat ram de care nu e nevoie nu prea ma intereseaza.
Cel mai bun telefon e ala care face tot ce ai nevoie,indiferent ca iOS,Android, Windows Phone sau Blackberry.
Am prieteni cu Blackberry care nu vor sa auda de touch screen, si ii inteleg,fiecare cu ce prefera.
In legatura cu “The new iPhone” astept o evolutie normala, sincer sa fiu am iPhone 4 si e de ajuns pentru ce am eu nevoie.
Eu as prefera sa nu mareasca dimensiunea ecranului .
Daca il face paleta de ping pong , ramin la 4S pe vecie .
Eu chiar folosesc telefonul pe post de telefon . Foarte rar mai citesc un mail sau caut o informatie . Hai si o tranzactie bancara daca este urgenta si nu am iPad la mine .
Mie imi place.
Mie unu nu imi place pentru ca o mini tableta,dar e strict parerea mea.
Sper ca iPhone de 4 inch nu va fi prea mare.
Chestiile cu procesor mai puternic care face refresh la pagina web cu 0.5 sec mai rapid sau nu stiu cat ram de care nu e nevoie nu prea ma intereseaza.
Cel mai bun telefon e ala care face tot ce ai nevoie,indiferent ca iOS,Android, Windows Phone sau Blackberry.
Am prieteni cu Blackberry care nu vor sa auda de touch screen, si ii inteleg,fiecare cu ce prefera.
In legatura cu “The new iPhone” astept o evolutie normala, sincer sa fiu am iPhone 4 si e de ajuns pentru ce am eu nevoie.
nu va fi prea mare.4 inch este ok,maxim 4.3 inch.
de procesor mai puternic avem nevoie…ma uit la iPad-ul meu,prima generatie…merge ca un melc obosit…si sincer nu este normal sa fie asa.
grila de la difuzor/microfon e oribila (gaurele, serios?!). si nu-mi place ca “au mutat” portul jack in partea de jos a presupului viitor iPhone. si spatele, din 3 bucati?! really?!
sa speram ca nu este nimic adevarat.desi eu cred ca este the real thing.
dar,asa am zis si despre i4 cand l-am vazut pt prima oara.si apoi am ajuns sa-l iubesc
una peste alta mi se pare un design dezamagitor.poate este doar impresia mea,desi nu cred.