Daca ce s-a leakuit ieri e adevarat as deveni interesat,pentru ca marit fizic in special in latimea era total exclus.. desi la spate nu imi place deloc. Nu e oribil, dar era de asteptat, pentru mine designul de la iPhone 4 a atins perfectiunea.
Ce ma retina de fapt este iOS6. Pur si simplu nu pot renunta la Google Maps, pentru mine daca nu as avea GMaps e ca si cum as folosi un iPhone pe post de iPod.
Nu imi place nici look-ul la Music app, arata prea monoton si Android asa.
Au schimbat si diallerul si acum arata ca la un Sony Ericsson din 2005.. e obositor albul ala si textul fiind mai mic si mai subtire gasesti mai greu.
Ma rog, astea sunt chichite personale, insa tocmai pentru detaliile astea minore am ales un iPhone.
128GB cred ca cer prea mult, dar din moment ce nu a fost inclus pe iPad anul asta unde retina display determina aplicatii si filme care ocupa mai mult spatiu, plus orientarea asta obsesiva catre cloud, 99% iPhone-ul nu cred ca va sari de 64.
Chiar si daca m-as convinge sa trec la noul iPhone, categoric nu voi intr-o graba, poate undeva prin Ianuarie.