“We’re going to double down on secrecy,” Cook said Tuesday. “I’m very serious about this. Double down.”
am citit un comentariu foarte interesant, si anume:
“Secrecy is worth a lot of money, especially when whole industries use Apple as their R&D department. (Would Android—or any Android handset maker—be where it is today without Apple having led the way? Would Microsoft and Amazon be doing what they’re doing?)
So, what could Apple do that would cost some money, but be worth it, with regards to secrecy? Plant red herrings! They’ve probably done some of that, but take it to the next level: leak photos and even actual housings/cases for things that don’t even exist! Have a factory do a test run of 500 fake iPhone designs, let a few slip away, and recycle the rest. Order components you don’t need, and sell them later at a loss. Even hire a dozen people full time to make these little clues SEEM to fit together. Make EVERY report about Apple internal plans start to seem like it came from Digitimes… not to be trusted! The competition won’t know what the heck is going on anymore.
Then, although real leaks can’t be stopped, nobody will know which are real.”
mie mi se pare interesant si mi-ar parea logic ca Apple sa adopte aceasta strategie. ce ziceti?!
Mie nu, si eu gandeam la fel dar trebuie luat in considerare ca:
1. Nu te obliga nimeni sa faci update la ultima versiune de soft,pastreaza ce a venit pe ipad 1 si iti merge perfect.
2. Vezi ce update-uri ofera concurenta, dupa 6 luni deja nu mai ofera update-uri pe telefoane cu android.
grila de la difuzor/microfon e oribila (gaurele, serios?!). si nu-mi place ca “au mutat” portul jack in partea de jos a presupului viitor iPhone. si spatele, din 3 bucati?! really?!
E asa din cauza antenelor.
Si 2G-ul avea spatele din 2 bucati.
Toata lumea e cu bosumflata acuma, dar sa ne gandim cum a fost acum 2 ani cu prototipul pierdut… : “Telefon de sticla,ce prostie !” / “Micro-SIM, ce dracu’ ?” - Dar uite ca iPhone 4 a fost cel mai vandut si cel mai smecher Phone.
Eu zic sa fim optimisti, cred ca si iPhone-ul asta o sa fie smecher.
grila de la difuzor/microfon e oribila (gaurele, serios?!). si nu-mi place ca “au mutat” portul jack in partea de jos a presupului viitor iPhone. si spatele, din 3 bucati?! really?!
E asa din cauza antenelor.
Si 2G-ul avea spatele din 2 bucati.
Apropo de gaurele, imi amintesc cat injuram prin 2007/8 ca tot imi intra acolo tutun si scame la 2G si trebuia sa il desfac o data la 2 luni ca nu mai auzeam nimic.
Oh, tu !
De ce nu crezi ?
Cand au aparut carcasele de iPad nu ai crezut ? Cand a aparut prototipul nefunctional de iPhone 4 nu ai crezut ? Cand a aparut carcasa de la iPod Touch cu FaceTime camera nu ai crezut ?
Si in cazurile trecute astia au aratat piesele….
Da, dar aia era facuta in Photoshop si tipu care a facut-o a zis ca a vrut doar putina atentie.
Eu as pune cu tine pariu, da imi iese prea mult benzina pana la tine in Bucuresti sa bem ceva bere la o terasa
Acuma nu ii batut in cuie, da am o presimtire ca asta ii. O presimtire puternica.
Platesc eu transportul . Sau poate vrea cineva de aici sa tina pariul. As arunca si un iPad in joc
Nu pot sa cred ca Apple spera sa detroneze androidele cu gluma asta de carcasa…noul iPhone va fi total diferit de designul actual.
Eu sincer sper sa fie uratenia asta…in felul asta nu ma oftic ca am luat 4S, si il mai tin inca 2 ani. Noul iPhone apare prin octombrie…e prematur sa ne uimim la fiecare carcasa facuta de chinezi care apare pe net.
Deci ma distreaza aceasta discutie rau, pe cine dracu intereseaza cum arata spatele iPhone-ului? Nu cumva ecranul este pe partea celalalta? Sau voi va luati iPhone ca sa va uitati la spatele lui?