11 din 20
11
The new iPhone. [zvonuri]
  [ Ignoră ]   [ # 151 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08
Kevo - 30 Mai 2012 03:32 PM

Nu pot sa cred ca voi credeti ca eu o sa cred ca asta va fi noul iPhone loool…

Ce gluma…

inca te mai indoiesti? :D
as vrea sa te vad in octombrie smile

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 152 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 20.02.12

parerea mea e ca arata chiar foarte bine.

[ Ignoră ]   [ # 153 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

se pare ca apare pe 12 septembrie si intradevar are ecran mai mare, este mai subtire si design schimbat.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 154 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Ce ma bucur ca spatele va fi din aluminiu. Folie si bumper si sanatate buna!

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 155 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07
cosmin mierlea - 06 August 2012 08:38 AM

Ce gluma…

Deja am renuntat sa mai urmaresc iPhone-ul…sunt multumit ca am luat 4S avand in vedere ca astia o ard aiurea pe acelasi design pt 4 ani!!!

Ce bine mi-ar parea sa treaca toti la Galaxy sa le dea peste nas idiotilor de la Apple. Cum sa scoti uratenia aia si sa te astepti sa se vanda cu designul ala vechi de 4 ani? Sunt f curios ce va avea peste 4S.

Eu NU mai cumpar iPhone pana in 2014 daca ala va fi design-ul. Sa isi tina caramida aia pt ei smile

Cu atat mai bine pt ca nu mai dau bani si voi astepta alt new iPad cu care voi inlocui 2-ul, si noul iMac de anul asta.

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 156 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 30.12.10
Kevo - 14 August 2012 10:33 AM
cosmin mierlea - 06 August 2012 08:38 AM

Ce gluma…

Deja am renuntat sa mai urmaresc iPhone-ul…sunt multumit ca am luat 4S avand in vedere ca astia o ard aiurea pe acelasi design pt 4 ani!!!

Ce bine mi-ar parea sa treaca toti la Galaxy sa le dea peste nas idiotilor de la Apple. Cum sa scoti uratenia aia si sa te astepti sa se vanda cu designul ala vechi de 4 ani? Sunt f curios ce va avea peste 4S.

Eu NU mai cumpar iPhone pana in 2014 daca ala va fi design-ul. Sa isi tina caramida aia pt ei smile

Cu atat mai bine pt ca nu mai dau bani si voi astepta alt new iPad cu care voi inlocui 2-ul, si noul iMac de anul asta.

Văd că folosești sculele “idioților de la Apple pe care îi blamezi aiurea…

Se tot comentează că e același design de 4 ani…nu e chiar același, sunt schimbări, dar nu brutale. E normal să nu fie schimbări brutale, nici nu vreau schimbări brutale…
Eu nu aș schimba mai nimic la iPhone 4/4S, e aproape perfect. Aș fi umblat un pic la materiale, ceea ce au și făcut.
Părerea mea e că fac ce e corect să facă.

Dar poate tu vrei un telefon din plastic, ușor, curbat și atunci e altă poveste…

Semnătură 

iPhone 6 Space Gray, 16 GB
iPad (4th) WiFi+Cellular
Macbook Pro Retina 13,3”

[ Ignoră ]   [ # 157 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
sive - 14 August 2012 11:23 AM

Văd că folosești sculele “idioților de la Apple pe care îi blamezi aiurea…

Se tot comentează că e același design de 4 ani…nu e chiar același, sunt schimbări, dar nu brutale. E normal să nu fie schimbări brutale, nici nu vreau schimbări brutale…
Eu nu aș schimba mai nimic la iPhone 4/4S, e aproape perfect. Aș fi umblat un pic la materiale, ceea ce au și făcut.
Părerea mea e că fac ce e corect să facă.

Dar poate tu vrei un telefon din plastic, ușor, curbat și atunci e altă poveste…

Am eu vreun produs Apple care sa nu imi placa?

Dupa 4 ani nu e normal sa fie schimbari? Pai eu zic ca era bine dc ramaneau la 3GS atunci.

Nu vreau tel curbat si din plastic, dar cred ca ar fi momentul sa faca un ecran f putin mai mare (un rand de icoane), ALTE BUTOANE DE VOLUM (oribile astea rotunde, marfa cele de iPad)...daca tie iti plac gaurile alea atunci e o treaba de gust si nu te mai comtrazic, dar mie mi se pare chinezarie…de aia am si refuzat sa cred.

Nu imi e greu sa stau 3 ani cu 4S-ul, 3GS-ul l-am tinut 2 ani…dezamagitor e ca si peste 2 ani tot rahatul asta de design va fi, deci de aia sper sa le scada vanzarile DRAMATIC, poate pun curu sa scoata un design Apple nu Xiang Ming…pana si Huawei are design mai frumos smile)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 158 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

De designul de la PowerBook / MacBook ce zici? E cam acelasi de vreo 11 ani, si nu da semne de oboseala.

Daca iti place sau nu, e chestie de gust, dar vanzarile nu scad dupa gustul tau.

[ Ignoră ]   [ # 159 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 15 August 2012 05:45 AM

De designul de la PowerBook / MacBook ce zici? E cam acelasi de vreo 11 ani, si nu da semne de oboseala.

Daca iti place sau nu, e chestie de gust, dar vanzarile nu scad dupa gustul tau.

MacBook a devenit din ce in ce mai subtire, design mai frumos, imbunatatiri adaugate mereu. Niciodata nu tine un model mai mult de 3 ani fara sa ii adauge ceva nou, (tast iluminata, retina, touch pad, etc)...si e laptop…asta ar putea ramane la fel mereu si schimbata doar performanta.

La tel aproape totul e despre design. Sa nu imi spui tu ca marea parte a utilizatorilor isi iau iPhone pt ca nu au calculator sau tableta.

Daca iPhone-ul ar fi ramas la fel din 2007 dupa 2 ani nu ar fi cumparat NIMENI. Ideea e sa adaugi mereu ceva care sa faca utilizatorul sa isi doreasca modelul nou. De ce crezi ca cine a avut iPhone 4 nu a facut upgrade la 4S? Pt ca arata la fel. Dc era argintiu sau ceva total diferit ca design 100% ca multi ar fi luat 4S.

Nu am nevoie de confirmarea ta sa stiu ca vanzarile vor scadea dc iPhone-ul de anul asta va fi EXACT ca 4S si schimba doar sticla de pe spate, mufa de casti si dock pin-ul…wow ce revolutionar.

Macar sa fie ecranul mai lung dar si 5 randuri de icoane, pt ca altfel arata ridicol. Anul trecut eram interesat sa apara un nou design pt k vroiam sa schimb 3GS-ul. Anul asta nu dau doi bani pe noul iPhone daca va arata la fel, doar ca peste doi ani o sa apara altul identic, cu un S in coada…sau nu, va fi the new new iPhone.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 160 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Esti foarte convins ca ai dreptate!

[ Ignoră ]   [ # 161 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 15 August 2012 06:20 AM

Esti foarte convins ca ai dreptate!

Nu, dar sper smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 162 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Kevo, dar ai niste criterii de cumparat tare ciudate, relax, iphoneul tau va mai tine 5 ani, 4-ul meu poate mai putin din punct de vedere software. Mie iPhone 4 mi se pare perfect, si toata lumea l-a vrut pt retina. 4s n-a venit cu nimic tentant si momentan nu cred ca au cu ce sa vina nici pt noul iPhone. Poate un design a la MacBook, dar asta nu inseamna ca o sa-si vanda lumea hainele ca sa-l ia, vanzarile o sa mearga la fel, unii fac upgrade de la antichitati, altii sunt nou veniti…
Sa modifice proportiile ecranului ar fi chiar urat din partea lor.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 163 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
.ral:cr - 15 August 2012 06:48 AM

Kevo, dar ai niste criterii de cumparat tare ciudate, relax, iphoneul tau va mai tine 5 ani, 4-ul meu poate mai putin din punct de vedere software. Mie iPhone 4 mi se pare perfect, si toata lumea l-a vrut pt retina. 4s n-a venit cu nimic tentant si momentan nu cred ca au cu ce sa vina nici pt noul iPhone. Poate un design a la MacBook, dar asta nu inseamna ca o sa-si vanda lumea hainele ca sa-l ia, vanzarile o sa mearga la fel, unii fac upgrade de la antichitati, altii sunt nou veniti…

Poate am asteptari prea mari de la Apple.

Eu asa as gandi in locul lor si sunt sigur ca asa gandesc si ei. Daca se bazau pe principiul hai sa scoatem un iPhone care sa tina dpdv al tehnologiei si design-ului 4 ani, nu mai scoteau unul nou in fiecare an.

Ideea e sa faca cumparatorul sa isi schimbe telefonul in fiecare an, nu o data la 2 ani cat tine un design, sau acum o data la 4 ani pt ca sincer noul iPhone, dc arata asa, nu e cu mult diferit fata de 4.

Dc tu vrei sa crezi ca utilizatorii de iPhone 4S nu au avut anterior macar un iPhone, e treaba ta…eu sunt de parere ca o data la un an sau doi, utilizatorii de iPhone fac upgrade. Motivele…viteza (3GS-ul), retina (iPhone 4), design.

Mi se pare ok sa tii un design 2 ani, mi se pare oribil sa tii un design 4 ani…cine a cumparat iPhone 4 in 2010 nu are nici un motiv puternic sa treaca acum la noul iPhone.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 164 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08
Kevo - 15 August 2012 07:11 AM
.ral:cr - 15 August 2012 06:48 AM

Poate am asteptari prea mari de la Apple.

Eu asa as gandi in locul lor si sunt sigur ca asa gandesc si ei. Daca se bazau pe principiul hai sa scoatem un iPhone care sa tina dpdv al tehnologiei si design-ului 4 ani, nu mai scoteau unul nou in fiecare an.

Ideea e sa faca cumparatorul sa isi schimbe telefonul in fiecare an, nu o data la 2 ani cat tine un design, sau acum o data la 4 ani pt ca sincer noul iPhone, dc arata asa, nu e cu mult diferit fata de 4.

Dc tu vrei sa crezi ca utilizatorii de iPhone 4S nu au avut anterior macar un iPhone, e treaba ta…eu sunt de parere ca o data la un an sau doi, utilizatorii de iPhone fac upgrade. Motivele…viteza (3GS-ul), retina (iPhone 4), design.

Mi se pare ok sa tii un design 2 ani, mi se pare oribil sa tii un design 4 ani…cine a cumparat iPhone 4 in 2010 nu are nici un motiv puternic sa treaca acum la noul iPhone.

ai dreptate,daca telefoun va arata asa nu vad niciun motiv ptr care sa treci la noul iPhone.
de la iPhone isi trag mare parte din uriasul lor profit,ma asteptam sa vad altceva…ma uit la 4s si vad un design invechit,cred ca 2 ani jumate sunt de ajuns,daca nu esti in stare sa evoluezi in 2 ani jumatate,inseamna ca ai o problema grava.
si eu cred ca SGS3 si HTC ONE X vor lua o mare parte din clientii fideli Apple.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 165 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Păi, dacă cică lumea caută design, cum de RollsRoyce arata cam la fel de zeci de ani, și de ce se stă la coadă pentru unul?
Cele mai multe modificări sunt sub capotă și în habitaclu, ceea ce contează mai mult.
Designul la 4 chiar 3 este încă trendy.
Modificările de design vor fi minore, o linie mai incolo, una mai încoace, în rest sigur va păstra aceeași ținută cu modelul care a consacrat designul, începând cu iPhone THE FIRST.
Pentru design, te adresezi la Vertu unde îl poleiești au aur și încrustezi cu diamante, și cu husă de piele de boa.

Să mă duc la HTC pentru că acum au colțurile pătrate și la anul va fi maro cu picățele în dungi?
Să iau Samsung pentru butonul Home care ba e rotund, ba dreptunghiular, ba pătrat, și la următorul va fi rombic?
La fiecare generație de Samsung și HTC trebuie să-mi calibrez mâna după model, că ba e mai mare, ba e mai mic, ba mai greu, ba mai ușor… Și la nr. de modele și viteza de lansare .... Cam asta cred că e singurul lor succes, faptul că scot nșpemii de modele pe an.

Sau folosesc un device care-mi oferă o constanță a funcționalității de la fiecare model la următorul cu anumite îmbunătățiri? Și îmbunătățiri de funcționalitate au fost destule, și sigur vor mai fi.

E cam aceeași chestie cu faza în care conduci un VW ani de zile și pe urmă ei un Opel sau orice altceva, unde toate comenzile sunt date peste cap, face aceeași treabă ca și VW-ul, dar mai pierzi eficiență deoarece trebuie să te obișnuiești cu comenzile… (de exemplu blocul de lumini)

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

11 din 20
11