12 din 20
12
The new iPhone. [zvonuri]
  [ Ignoră ]   [ # 166 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07
interesantul - 15 August 2012 10:40 AM

Păi, dacă cică lumea caută design, cum de RollsRoyce arata cam la fel de zeci de ani, și de ce se stă la coadă pentru unul?
Cele mai multe modificări sunt sub capotă și în habitaclu, ceea ce contează mai mult.
Designul la 4 chiar 3 este încă trendy.
Modificările de design vor fi minore, o linie mai incolo, una mai încoace, în rest sigur va păstra aceeași ținută cu modelul care a consacrat designul, începând cu iPhone THE FIRST.
Pentru design, te adresezi la Vertu unde îl poleiești au aur și încrustezi cu diamante, și cu husă de piele de boa.

Să mă duc la HTC pentru că acum au colțurile pătrate și la anul va fi maro cu picățele în dungi?
Să iau Samsung pentru butonul Home care ba e rotund, ba dreptunghiular, ba pătrat, și la următorul va fi rombic?
La fiecare generație de Samsung și HTC trebuie să-mi calibrez mâna după model, că ba e mai mare, ba e mai mic, ba mai greu, ba mai ușor… Și la nr. de modele și viteza de lansare .... Cam asta cred că e singurul lor succes, faptul că scot nșpemii de modele pe an.

Sau folosesc un device care-mi oferă o constanță a funcționalității de la fiecare model la următorul cu anumite îmbunătățiri? Și îmbunătățiri de funcționalitate au fost destule, și sigur vor mai fi.

E cam aceeași chestie cu faza în care conduci un VW ani de zile și pe urmă ei un Opel sau orice altceva, unde toate comenzile sunt date peste cap, face aceeași treabă ca și VW-ul, dar mai pierzi eficiență deoarece trebuie să te obișnuiești cu comenzile… (de exemplu blocul de lumini)

Amigo, asta e gadget nu masina de colectie…se presupune sa fie nou, mereu nou, mereu inovativ si mainperformant. Vrei vintage, ia Nokia Arte, Vertu sau ce vrei tu.

Aici e telefonie, e tehnologie…tehnologia mereu avanseaza, nu sta dupa tine sa fii melancolic.

Dc era asa, am mai spus, Apple nu se astepta ca noi sa le cumparam telefoanele in fiecare an, ci doar cand era un avans tehnologic substantial cum a fost iPhone 4 cu retina.

Dupa logica ta, nimeni nu ar mai fi cumparat 3G si 3GS pt k au schimbat designul si au fost rotunjite…tehnologie ZERO, peste primul iPhone…doar viteza mai mare si DESIGN.

Incercati sa fiti obiectivi, “Apple it’s all about design”. Si la fel si la Mac-uri: design-ul exterior, cat si interior OSX, accesorii (touchpad, magic mouse, etc)

Oricum dezbatem degeaba…e vb de gust si nu te poti caca in gustul omului.

Nu incearca nimeni sa convinga pe nimeni de nimic…toti ne expunem parerile aici.

Iar pe Apple ii doare in fund de noi…nu ii va durea doar daca va fi un esec si vor scadea vanzarile…atunci vor schimba ceva.
Pana atunci, de ce sa schimbi ceva ce merge bine si clientii cumpara?

Eu de aia sper sa fie cel mai urat iPhone yet, sa nu cumpere nimeni din cei care deja au un iPhone si la anu sa vezi ce schimbari fac Apple smile)

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 167 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Parc-aș face un pariu că aifonu’ ăsta nou va bate la koor toate recordurile precedente de vînzări. Ține cineva pariul? Kevo? O sticlă de vin de Porto contra unei “Lacrima lui Ovidiu”?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 168 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
toma - 15 August 2012 12:18 PM

Parc-aș face un pariu că aifonu’ ăsta nou va bate la koor toate recordurile precedente de vînzări. Ține cineva pariul? Kevo? O sticlă de vin de Porto contra unei “Lacrima lui Ovidiu”?

Tu vrei Lacrima? smile

Cum verifici exact recordurile de vanzari? Sau ii crezi pe cuvant pe cei de la Apple? smile

De ce crezi asta? Este cel mai putin inovativ de pana acum.e posibil sa nici nu arate asa 100% deci pariul acum ar fi haotic.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 169 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ce poate avea peste 4S? Camera mai buna? Nu cred. Ecran mai bun? Imposibil. Mai mare? Se pare ca nu. Mai subtire… Cu 1mm. 4G, da dar eu nu am nevoie…Mufa audio jos, da si imi place. Mufa 9 pini? Nu ma intereseaza…ce altceva?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 170 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 30.12.10
cosmin mierlea - 15 August 2012 09:07 AM
Kevo - 15 August 2012 07:11 AM
.ral:cr - 15 August 2012 06:48 AM

Kevo, dar ai niste criterii de cumparat tare ciudate, relax, iphoneul tau va mai tine 5 ani, 4-ul meu poate mai putin din punct de vedere software. Mie iPhone 4 mi se pare perfect, si toata lumea l-a vrut pt retina. 4s n-a venit cu nimic tentant si momentan nu cred ca au cu ce sa vina nici pt noul iPhone. Poate un design a la MacBook, dar asta nu inseamna ca o sa-si vanda lumea hainele ca sa-l ia, vanzarile o sa mearga la fel, unii fac upgrade de la antichitati, altii sunt nou veniti…
Sa modifice proportiile ecranului ar fi chiar urat din partea lor.

Poate am asteptari prea mari de la Apple.

Eu asa as gandi in locul lor si sunt sigur ca asa gandesc si ei. Daca se bazau pe principiul hai sa scoatem un iPhone care sa tina dpdv al tehnologiei si design-ului 4 ani, nu mai scoteau unul nou in fiecare an.

Ideea e sa faca cumparatorul sa isi schimbe telefonul in fiecare an, nu o data la 2 ani cat tine un design, sau acum o data la 4 ani pt ca sincer noul iPhone, dc arata asa, nu e cu mult diferit fata de 4.

Dc tu vrei sa crezi ca utilizatorii de iPhone 4S nu au avut anterior macar un iPhone, e treaba ta…eu sunt de parere ca o data la un an sau doi, utilizatorii de iPhone fac upgrade. Motivele…viteza (3GS-ul), retina (iPhone 4), design.

Mi se pare ok sa tii un design 2 ani, mi se pare oribil sa tii un design 4 ani…cine a cumparat iPhone 4 in 2010 nu are nici un motiv puternic sa treaca acum la noul iPhone.

ai dreptate,daca telefoun va arata asa nu vad niciun motiv ptr care sa treci la noul iPhone.
de la iPhone isi trag mare parte din uriasul lor profit,ma asteptam sa vad altceva…ma uit la 4s si vad un design invechit,cred ca 2 ani jumate sunt de ajuns,daca nu esti in stare sa evoluezi in 2 ani jumatate,inseamna ca ai o problema grava.
si eu cred ca SGS3 si HTC ONE X vor lua o mare parte din clientii fideli Apple.

te uiți la 4S și vezi un design învechit ? ce înseamnă învechit ? cumva lipsit de stil, valoare…nu cred. Eu mă uit la al meu iPhone 4 și mi se pare la fel de cool ca în prima zi.
nu are rost să aducem vorba de Samsung și HTC, în sensul de a trece o grămadă dintre noi acolo, discuția e mult mai amplă decât designul unui telefon; e ca și cum ai veni în clubul Ferrari-știlor să spui că Audi e așa și pe dincolo.
după prezentarea lui, crede-mă, o să ai nu unul ci o grămadă de motive să treci de la 4 la 5…

Semnătură 

iPhone 6 Space Gray, 16 GB
iPad (4th) WiFi+Cellular
Macbook Pro Retina 13,3”

[ Ignoră ]   [ # 171 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sibiu
Macuser din: 04.11.11

@Kevo Apple n-o să schimbe niciodata radical design-ul iPhone-ului (iPad-ului sau a oricărui produs Apple), decât dacă se v-a petrece o revoluție în industria materialelor (vezi liquid metal) sau a mijloacelor de producție. Până atunci conceptul rămâne același un ecran multi touch de probabil 3,5” - 4”, iar restul minimul necesar (butoane home, volume, power, jack de caști și dock… deocamdată).

Dacă ar putea să facă iPhone-ul o bucată de sticlă rotunzită la colțuri, așa l-ar face. Ce au acum e the “next best thing” (poate nu chiar, dar aproape wink) pe care îl pot fabrica în masă și cu profituri uriașe.

PS: Dacă te interesează cum și de ce viitorul iPhone v-a arăta (din ce informații avem momentan) asta e un articol foarte bun și amănunțit: http://thetechblock.com/the-unibody-iphone

Semnătură 

iMac 27” Late 2013
MacBook Pro 13”  late 2011
iPhone 6 64GB Space Grey
iPad 2 16GB WiFi

[ Ignoră ]   [ # 172 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da, sunt de acord cu tine, e maxim din ce exista pe piata ca tehnologie si prin urmare nu m-ar face sa trec de la 4S la noul iPhone decat prin design.

Si 100% nu se va numi iPhone 5…e generatia a 6-a de iPhone, de ce l-ar numi 5? Se va numi iPhone.

@sive: numeste 1…un motiv

O sa vezi ca nu are ce sa ma faca sa il cumpar. LTE e useless in Romania. NFC la fel, si oricum NFC nici nu cred ca va aparea in iPhone anul asta.

Name one!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 173 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08
sive - 15 August 2012 01:38 PM
cosmin mierlea - 15 August 2012 09:07 AM
Kevo - 15 August 2012 07:11 AM
.ral:cr - 15 August 2012 06:48 AM

Kevo, dar ai niste criterii de cumparat tare ciudate, relax, iphoneul tau va mai tine 5 ani, 4-ul meu poate mai putin din punct de vedere software. Mie iPhone 4 mi se pare perfect, si toata lumea l-a vrut pt retina. 4s n-a venit cu nimic tentant si momentan nu cred ca au cu ce sa vina nici pt noul iPhone. Poate un design a la MacBook, dar asta nu inseamna ca o sa-si vanda lumea hainele ca sa-l ia, vanzarile o sa mearga la fel, unii fac upgrade de la antichitati, altii sunt nou veniti…
Sa modifice proportiile ecranului ar fi chiar urat din partea lor.

Poate am asteptari prea mari de la Apple.

Eu asa as gandi in locul lor si sunt sigur ca asa gandesc si ei. Daca se bazau pe principiul hai sa scoatem un iPhone care sa tina dpdv al tehnologiei si design-ului 4 ani, nu mai scoteau unul nou in fiecare an.

Ideea e sa faca cumparatorul sa isi schimbe telefonul in fiecare an, nu o data la 2 ani cat tine un design, sau acum o data la 4 ani pt ca sincer noul iPhone, dc arata asa, nu e cu mult diferit fata de 4.

Dc tu vrei sa crezi ca utilizatorii de iPhone 4S nu au avut anterior macar un iPhone, e treaba ta…eu sunt de parere ca o data la un an sau doi, utilizatorii de iPhone fac upgrade. Motivele…viteza (3GS-ul), retina (iPhone 4), design.

Mi se pare ok sa tii un design 2 ani, mi se pare oribil sa tii un design 4 ani…cine a cumparat iPhone 4 in 2010 nu are nici un motiv puternic sa treaca acum la noul iPhone.

ai dreptate,daca telefoun va arata asa nu vad niciun motiv ptr care sa treci la noul iPhone.
de la iPhone isi trag mare parte din uriasul lor profit,ma asteptam sa vad altceva…ma uit la 4s si vad un design invechit,cred ca 2 ani jumate sunt de ajuns,daca nu esti in stare sa evoluezi in 2 ani jumatate,inseamna ca ai o problema grava.
si eu cred ca SGS3 si HTC ONE X vor lua o mare parte din clientii fideli Apple.

te uiți la 4S și vezi un design învechit ? ce înseamnă învechit ? cumva lipsit de stil, valoare…nu cred. Eu mă uit la al meu iPhone 4 și mi se pare la fel de cool ca în prima zi.
nu are rost să aducem vorba de Samsung și HTC, în sensul de a trece o grămadă dintre noi acolo, discuția e mult mai amplă decât designul unui telefon; e ca și cum ai veni în clubul Ferrari-știlor să spui că Audi e așa și pe dincolo.
după prezentarea lui, crede-mă, o să ai nu unul ci o grămadă de motive să treci de la 4 la 5…

da,imi pare un design invechit,dar este doar parerea mea.in primul rand marginile de sus si jos sunt muuuuuult prea mari,ii da un aer invechit,depasit ca design.asta cred eu,asta vad eu…mie unul mi-ar placea ca aceste margini sa fie mult mai subitri…
lasa-ma cu Ferrari…comparatia nu isi are rostul.iPhone-ul nu este Ferrari-ul telefoanelor,sau cel putin, nu mai este.
iti dau dreptate doar in masura in care vor prezenta cu totul si cu totul alt telefon pe 12 septembrie(octombrie).daca telefonul va arata asa,daca vom avea acelasi procesor ca acum doi ani,ecran mai mare doar in lungime,4G(inutilizabil in Romania)...baterie asemanatoare cu 4s-ul…nu vad niciun motiv sa trec la noul iPhone.
eu cred ca puteau sa evolueze muuuult mai mult.in 2010 aveau un avantaj imens fata de concurenta,dar de atunci nu au mers decat in jos.
nu au facut decat sa ne ofere tehnologie cu lingurita…din iPhone isi trag majoritatea banilor…stau pe 110 miliarde $...iar ei dupa 2 ani jumatate vin cu acelasi acelasi software ca in 2011…acelasi procesor ca la inceputul anului 2011(iPad 2) si…aproximativ acelasi design.
poate exagerez putin,poate am avut asteptari prea mari de la Apple…
nu stiu,dar m-am saturat de raspunsurile gen: vrei un procesor quad core??eh,nu ai nevoie,Apple stie exact ce sa iti ofere. vrei 1GB de ram ca sa nu fii nevoit sa iti arunci device-ul la primul update major??eh,nu ai nevoie,merge bine si asa. vrei un design nou??eh,asta de acum 15 ani este perfect…ce iti trebuie tie schimbare,Apple stie ce iti ofera.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 174 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

zvonuri, doar zvonuri… nimeni nu a anticipat ce va face apple
cred ca e mai greu ca la 6/49…

[ Ignoră ]   [ # 175 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Și dacă unele din zvonuri se confirmă? Unibody(liquid metal)? HD front camera și (sigur) o cameră mult mai bună pe spate? Proc dual core (quad core)? 1Gigi sau mai multă memorie? Ecran mai mare cu tehnologie in cell? Capacități mai mari?
Dacă o parte din zvonurile astea se adeveresc? Are cineva curajul să jure pe roșu că nu-și ia, independent de o eventuală strîmtorare financiară?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 176 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

patrul este un telefon forte reusit, fara husa si alte prostii placut de atuns si privit smile. O sa imi iau un pic mia incolo 4s cand se va mai ieftini um pic nu va mai fi ultimul model, si il iau pentru camera mai buna, in rest eu sunt un utilizator standard care fac bussines pe tel si nu imi trebuie super power. Cum o arata next nu prea ma intereseaza mult anul asta. Sper sa aibe totusi succes, cei care au 4s sa si-l dreasca smile.
Si vad ca nu a zis nimeni nimic de uzura, un tel de 2-3 ani incepe sa arate semne de uzura(accidente), daca iti pemiti probabil ti-l vei schimba cu unul nou si doar din aceasta pricina.
Si oricat de smecher ar fi un telefon daca este fierbinte in buzunar sau la ureche, eu nu mi-l doresc.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 177 ]
RankRankRank
Member
toma - 15 August 2012 04:55 PM

Și dacă unele din zvonuri se confirmă? Unibody(liquid metal)? HD front camera și (sigur) o cameră mult mai bună pe spate? Proc dual core (quad core)? 1Gigi sau mai multă memorie? Ecran mai mare cu tehnologie in cell? Capacități mai mari?
Dacă o parte din zvonurile astea se adeveresc? Are cineva curajul să jure pe roșu că nu-și ia, independent de o eventuală strîmtorare financiară?

liquid metal…nu cred ca este cazul anul asta.
camera frontala mai buna…sigur vom avea parte de asa ceva.
camera din spate cred ca este destul de buna si nu va primi un update.
quad core…nu in urmatorii 2 ani…doar vorbim de Apple,stiu ei ce este mai bun ptr noi.
1 GB ram….da,sunt sigur ca in sfarsit vor face si ei asta.
ecran alungit…

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 178 ]
RankRankRank
Member
ceoby - 15 August 2012 04:55 PM

patrul este un telefon forte reusit, fara husa si alte prostii placut de atuns si privit smile. O sa imi iau un pic mia incolo 4s cand se va mai ieftini um pic nu va mai fi ultimul model, si il iau pentru camera mai buna, in rest eu sunt un utilizator standard care fac bussines pe tel si nu imi trebuie super power. Cum o arata next nu prea ma intereseaza mult anul asta. Sper sa aibe totusi succes, cei care au 4s sa si-l dreasca smile.
Si vad ca nu a zis nimeni nimic de uzura, un tel de 2-3 ani incepe sa arate semne de uzura(accidente), daca iti pemiti probabil ti-l vei schimba cu unul nou si doar din aceasta pricina.
Si oricat de smecher ar fi un telefon daca este fierbinte in buzunar sau la ureche, eu nu mi-l doresc.

esti bine?ai baut ceva?

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 179 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sibiu
Macuser din: 04.11.11

Mno Kevo și Cosmin din tot ce ziceți voi pot trage următoarea concluzie:

Voi cumpărați iPhone ca să fiți “jmekeri” și sunteți complexați că Android-ele o au mai mare și mai colorată.

Semnătură 

iMac 27” Late 2013
MacBook Pro 13”  late 2011
iPhone 6 64GB Space Grey
iPad 2 16GB WiFi

[ Ignoră ]   [ # 180 ]
RankRankRank
Member
Dan Frăticiu - 15 August 2012 06:51 PM

Mno Kevo și Cosmin din tot ce ziceți voi pot trage următoarea concluzie:

Voi cumpărați iPhone ca să fiți “jmekeri” și sunteți complexați că Android-ele o au mai mare și mai colorată.

esti exact ca in poza din profil..te uiti in zare fara sa intelegi nimic.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

12 din 20
12