Pe 14 pre-order, pe 21 livrare in “10 tare”, pe 28 lansare in 22 de “tare” si romania in alt val probabil, suntem praf.
iOS 6 19 septembrie, just sucks!
Sa le fie rusine!! Parca am fi de caruta la vanzari! Ce, nu s-a vandut bine si la noi de fiecare data cand a aparut? Trebuie sa mai asteptam 2 luni ca sa-l avem?? Rusine apple!
Si deja au pregatit un nou spot publicitar in care vor ridiculiza utilizatori de iPhone, niste orezari altceva nu le pot zice la aceste faze, daca era coada la ei ce isi mai frecau palmele, PLASTIC SI PLASTIC la ei.
Daca au incalcat LTE sa ii arda, dar daca fac cum au facut cu chipurile ca ai licentiase Intelul si dupaia ii da in judecata pe Apple pentru chip, prostie maxima!
Mie nu mi se pare jenant, cel putin ca si design. Daca va uitati la generatiile iPhone dinainte - 2g, 3g si 3gs au avut cam acelasi design, dupa aia a urmat 4, 4s si acum 5 care mi se pare reusit ca si design, mai bine inchegat decat ultimele doua modele. Iar in ce priveste partea de soft…Apple a avut marele boom cand a scos primul iPhone, o mare inovatie…de atunci imbunatatesc intr-o masura mai mare sau mai mica modelele ce urmeaza, tot timpul e loc de mai bine dar chiar jenanti nu mi se par in ce fac. Ma rog e doar o parere personala
Mie nu mi se pare jenant, cel putin ca si design. Daca va uitati la generatiile iPhone dinainte - 2g, 3g si 3gs au avut cam acelasi design, dupa aia a urmat 4, 4s si acum 5 care mi se pare reusit ca si design, mai bine inchegat decat ultimele doua modele. Iar in ce priveste partea de soft…Apple a avut marele boom cand a scos primul iPhone, o mare inovatie…de atunci imbunatatesc intr-o masura mai mare sau mai mica modelele ce urmeaza, tot timpul e loc de mai bine dar chiar jenanti nu mi se par in ce fac. Ma rog e doar o parere personala
am exagerat putin…sunt f dezamagit de ceea ce am vazut…m-am saturat de acelasi design din 2007…practic nu au schimbat nimic.
imi place cum se eschiveaza sa anunte RAM-ul si frecventa procesorului.cred ca suna urat dual core 1,2 fata de quad core 1,6…si prefera sa evite specificatiile…sunt maestrii in asta.
am exagerat putin…sunt f dezamagit de ceea ce am vazut…m-am saturat de acelasi design din 2007…practic nu au schimbat nimic.
imi place cum se eschiveaza sa anunte RAM-ul si frecventa procesorului.cred ca suna urat dual core 1,2 fata de quad core 1,6…si prefera sa evite specificatiile…sunt maestrii in asta.
Eu sunt curios cate bucati vor vinde din modelul asta si ce impact va avea, probabil pe la sfarsitul anului se va vedea cam ce succes are 5-ul.
Cel negru, cu marginea neagra mi se pare mai frumos decat cel alb, mai ales acum ca au subtiat telefonul si ecranul nu mai iese asa de tare in evidenta.