19 din 20
19
The new iPhone. [zvonuri]
  [ Ignoră ]   [ # 271 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08

ce mult iubesc marginile de sus si jos…ORIBIL!!!!!

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 272 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08
cosmin mierlea - 12 Septembrie 2012 05:55 PM
tomusel - 12 Septembrie 2012 05:46 PM

Mda. Rămân cu iPhone 4-ul meu până crapă. Vom vedea atunci ce se mai întâmplă, dar deocamdată nu este nimic să mă facă să îmi doresc 5.

panorama smile)))

Ba nu, conectorul ala nou, fulger smile))

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 273 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 17.12.08

Romanica nu e inclusa in primul val....

Semnătură 

People are seasons and seasons change.

[ Ignoră ]   [ # 274 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.03.12

Pe 14 pre-order, pe 21 livrare in “10 tare”, pe 28 lansare in 22 de “tare” si romania in alt val probabil, suntem praf.
iOS 6 19 septembrie, just sucks!

Semnătură 

My toys:

* iMac 27” i5 2.7GHz Mid 2012 *
* iPod Touch 4th generation *
* the renewed iPad *
* iPhone 5 *

[ Ignoră ]   [ # 275 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Sa le fie rusine!! Parca am fi de caruta la vanzari! Ce, nu s-a vandut bine si la noi de fiecare data cand a aparut? Trebuie sa mai asteptam 2 luni ca sa-l avem?? Rusine apple!

[ Ignoră ]   [ # 276 ]
RankRankRank
Member

speram la un Nano care sa comunice cu iPhone-ul prin bluetooth…in schimb au scos o monstruozitate

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 277 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

pentru prima data cand ma dezamageste apple!!! sa o tina tot asa sa ajunga ca facebook

[ Ignoră ]   [ # 278 ]
RankRankRank
Member

JENANT!

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 279 ]
RankRank
Jr. Member

Samsung will reportedly sue Apple over LTE use on iPhone 5 LOL

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 280 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.03.12

Si deja au pregatit un nou spot publicitar in care vor ridiculiza utilizatori de iPhone, niste orezari altceva nu le pot zice la aceste faze, daca era coada la ei ce isi mai frecau palmele, PLASTIC SI PLASTIC la ei.

Daca au incalcat LTE sa ii arda, dar daca fac cum au facut cu chipurile ca ai licentiase Intelul si dupaia ii da in judecata pe Apple pentru chip, prostie maxima!

Semnătură 

My toys:

* iMac 27” i5 2.7GHz Mid 2012 *
* iPod Touch 4th generation *
* the renewed iPad *
* iPhone 5 *

[ Ignoră ]   [ # 281 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.01.11

Mie nu mi se pare jenant, cel putin ca si design. Daca va uitati la generatiile iPhone dinainte -  2g, 3g si 3gs au avut cam acelasi design, dupa aia a urmat 4, 4s si acum 5 care mi se pare reusit ca si design, mai bine inchegat decat ultimele doua modele. Iar in ce priveste partea de soft…Apple a avut marele boom cand a scos primul iPhone, o mare inovatie…de atunci imbunatatesc intr-o masura mai mare sau mai mica modelele ce urmeaza, tot timpul e loc de mai bine dar chiar jenanti nu mi se par in ce fac. Ma rog e doar o parere personala smile

Semnătură 

“Any fool can use a computer.  Many do.”
-Ted Nelson-

[ Ignoră ]   [ # 282 ]
RankRankRank
Member
Maz11 - 12 Septembrie 2012 07:15 PM

Mie nu mi se pare jenant, cel putin ca si design. Daca va uitati la generatiile iPhone dinainte -  2g, 3g si 3gs au avut cam acelasi design, dupa aia a urmat 4, 4s si acum 5 care mi se pare reusit ca si design, mai bine inchegat decat ultimele doua modele. Iar in ce priveste partea de soft…Apple a avut marele boom cand a scos primul iPhone, o mare inovatie…de atunci imbunatatesc intr-o masura mai mare sau mai mica modelele ce urmeaza, tot timpul e loc de mai bine dar chiar jenanti nu mi se par in ce fac. Ma rog e doar o parere personala smile

am exagerat putin…sunt f dezamagit de ceea ce am vazut…m-am saturat de acelasi design din 2007…practic nu au schimbat nimic.
imi place cum se eschiveaza sa anunte RAM-ul si frecventa procesorului.cred ca suna urat dual core 1,2 fata de quad core 1,6…si prefera sa evite specificatiile…sunt maestrii in asta.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 283 ]
RankRank
Jr. Member

Black or White ... The eternal question! smile)))

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 284 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
cosmin mierlea - 12 Septembrie 2012 07:24 PM
Maz11 - 12 Septembrie 2012 07:15 PM

am exagerat putin…sunt f dezamagit de ceea ce am vazut…m-am saturat de acelasi design din 2007…practic nu au schimbat nimic.
imi place cum se eschiveaza sa anunte RAM-ul si frecventa procesorului.cred ca suna urat dual core 1,2 fata de quad core 1,6…si prefera sa evite specificatiile…sunt maestrii in asta.

Eu sunt curios cate bucati vor vinde din modelul asta si ce impact va avea, probabil pe la sfarsitul anului se va vedea cam ce succes are 5-ul.

Semnătură 

-Ted Nelson-

[ Ignoră ]   [ # 285 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Snoopy - 12 Septembrie 2012 07:29 PM

Black or White ... The eternal question! smile)))

Cel negru, cu marginea neagra mi se pare mai frumos decat cel alb, mai ales acum ca au subtiat telefonul si ecranul nu mai iese asa de tare in evidenta.

Semnătură 

-Ted Nelson-

19 din 20
19