3 din 20
3
The new iPhone. [zvonuri]
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
Kevo - 30 Mai 2012 04:04 PM

Platesc eu transportul smile. Sau poate vrea cineva de aici sa tina pariul. As arunca si un iPad in joc smile

Nu pot sa cred ca Apple spera sa detroneze androidele cu gluma asta de carcasa…noul iPhone va fi total diferit de designul actual.

Eu sincer sper sa fie uratenia asta…in felul asta nu ma oftic ca am luat 4S, si il mai tin inca 2 ani. Noul iPhone apare prin octombrie…e prematur sa ne uimim la fiecare carcasa facuta de chinezi care apare pe net.

Zici tu ceva acolo, dar mie mi se pare the real deal. WWDC ii in 2 saptamani, poate il prezinta chiar daca zvonurile zic ca se lanseaza in toamna…Sa nu uitam ca primu iPhone a fost prezentat in iarna si lansat in vara.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.04.09

E de porc. Dacă așa va arăta… caca
Le rămâne iTelevizorul hiperinteligent (dar cu ecran si memorii Samsung, evident) și iMașina.
Plastic pleasure Galaxy S III here I come

Semnătură 

Mac Book Air 13”
iMac 27’ i5 2,8GHz
iPhone 6GSQ 128GB Alu

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07
boboc - 30 Mai 2012 04:07 PM

Deci ma distreaza aceasta discutie rau, pe cine dracu intereseaza cum arata spatele iPhone-ului? Nu cumva ecranul este pe partea celalalta? Sau voi va luati iPhone ca sa va uitati la spatele lui? LOL

Loool smile

Dc asta ar fi spatele, iti dai seama ce oribila e fatza nu? Parerea mea e ca noul iPhone va semana cu iPod Touch-ul, sau (mai putin probabil) cu iPad-ul…ceea ce nu ar fi rau deloc.

Mie mi s-ar parea superb iPhone-ul cu spatele ca iPod touch-ul

http://6sightreport.com/wp-content/uploads/2010/09/ipod-touch.jpg

Chiar sunt singurul care i se pare superb design-ul iPod touch-ului? Eu dc as putea alege cum sa arate viitorul iPhone, exact asa l-as vrea…spate din aluminiu, butoane de volum ca iPad-ul, mufa pt casti jos, fara home button, si ecranul fara margini stanga dreapta.

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 26.03.10

e dragut iPod touch-ul doar ca e putin prea subtire. sa spunem ca nu va fi atat de subtire, va fi putin mai gros! ar arata excelet, dar cu “brushed/anodized aluminum” pe spate. asa glossy strange zgarieturi mai ceva ca un magnet niste ace! volume rocker-u de la iPhone-urile dinainte de iPhone 4 imi placeau mai mult, dar nici cele rotunde nu ma deranjeaza. nu mi-ar placea mufa de la casti in partea de jos, pentru ca mi s-ar parea ciudat sa tin telefonul in buzunar cu capul in jos. home buttonul totusi e indispensabil momentan (asa mi se pare). ecranul e prea mic pentru gesturi cu 3-4-5 degete!

Semnătură 

 iPhone 5 16GB black, iOS 7 beta 5
 MacBook Pro 15” Unibody, Late 2011 2,4 Ghz Intel Core i7, 8GB RAM, 128GB SSD, Radeon 6770 1GB, HiRes Display, OS X 10.8.3
 Thunderbolt Display

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pai tu cum tii tel in buzunar? Daca nu il bagi cu capul in jos, cand il scoti sa raspunzi vei tine tel invers. Mai uzual e sa fie in jos mufa, ca atunci cand il tin in buzunar, sa plece cablu din partea de jos, pt ca il tin cu fundul spre exteriorul buzunarului…si acolo ar trebui sa fie mufa. Va fi nasol insa cand il tii in mana.

Eu sunt multumit de 4S…sunt slabe sanse sa il schimb anul asta. Mai degraba astept noul noul iPad. Cine ar fi crezut ca principalul meu produs Apple va fi iPad-ul? Cand a aparut mi se parea o prostie…acum a inlocuit MacBook-ul, si datorita lui, viitorul Mac va fi un desktop, nu laptop.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08
Kevo - 30 Mai 2012 05:34 PM

Pai tu cum tii tel in buzunar? Daca nu il bagi cu capul in jos, cand il scoti sa raspunzi vei tine tel invers. Mai uzual e sa fie in jos mufa, ca atunci cand il tin in buzunar, sa plece cablu din partea de jos, pt ca il tin cu fundul spre exteriorul buzunarului…si acolo ar trebui sa fie mufa. Va fi nasol insa cand il tii in mana.

Eu sunt multumit de 4S…sunt slabe sanse sa il schimb anul asta. Mai degraba astept noul noul iPad. Cine ar fi crezut ca principalul meu produs Apple va fi iPad-ul? Cand a aparut mi se parea o prostie…acum a inlocuit MacBook-ul, si datorita lui, viitorul Mac va fi un desktop, nu laptop.

Tin eu pariul cu tine.eu zic ca asta este noul iPhone.
Este urat,fffffffff urat,dar se pare ca asta v-a fi noul iPhone…
Eu tind sa cred ca este the real deal,ma tine sa pun si pariu.
Si daca asa v-a arata,fara minim 4-4,3 inch si tot cu A5,clar nu o sa-l cumpar.
Ori raman pe 4S,ori fac o nefacuta si trec pe Galaxy S3,desi ala este mai urat decat ce vedem noi acum in poze smile cel putin spatele este oribil la Galaxy S3.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRank
Jr. Member

@cosmin pun si eu un pariu ca “v-a fi” si “v-a arata” e gresit dpdv gramatical. ia zi? punem pariu?! smile)

Semnătură 

 MacBook Pro 15” Unibody, Late 2011 2,4 Ghz Intel Core i7, 8GB RAM, 128GB SSD, Radeon 6770 1GB, HiRes Display, OS X 10.8.3
 Thunderbolt Display

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member
VladN - 30 Mai 2012 10:19 PM

@cosmin pun si eu un pariu ca “v-a fi” si “v-a arata” e gresit dpdv gramatical. ia zi? punem pariu?! smile)

Nu pun pariu,este mai multe decat gresit.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Hahaha…si eu tin pariul. Pe un iPad ca “v-a” se scrie “va” si pe un iPhone ca asta nu e noul iPhone.

Dar hai sa punem mai bine pariu pe un iPod 64GB ca iPhone nu imi doresc dc e asa urat smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRank
Member

cu cine pui pariul,cu tine?tocmai am spus ca am gresit smile
dar hai sa tinem pariul legat de noul iPhone.
eu bag mana in foc ca este the real deal smile
si dupa cate a spus Tim Cook la D:10 Conference se pare ca vom avea parte tot de 3,5 inch : One thing is that we’re not fragmented. Look at the percentage of users who upgraded to iOS 5. We have one App Store. We have one phone with one screen size, one resolution. So it’s pretty simple if you’re a developer.”

asa ca…. 4S for another year :D or Galaxy S3 smile

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Merge pariul pe un iPod Touch ca noul iPhone nu va fi EXACT ca cel din poza. Dc vrei sa tii pariul mergem la un notar wink

Cea mai mica diferenta fata de poza (pt ca tu zici ca va finexact cel din poza), va duce la pierderea pariului. De acord?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRank
Member

exagerezi smile

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRank
Jr. Member

daca stabiliti niste termeni rezonabili, cu care sa fiti de acord amandoi, pot eu sa va fiu martor! smile)

Semnătură 

 Thunderbolt Display

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Hardware details of the next iPhone (N41AP / iPhone5,1) and more on the new Maps app http://wp.me/p1xtr9-K42

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRank
Member
trusk - 31 Mai 2012 07:50 PM

Hardware details of the next iPhone (N41AP / iPhone5,1) and more on the new Maps app http://wp.me/p1xtr9-K42

exact ce am spus,sunt sanse sa primim tot A5.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

3 din 20
3