4 din 20
4
The new iPhone. [zvonuri]
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08

eu cred ca vor avea de pierdut daca acesta o sa fie design-ul.spatele este dezamagitor,iar fata este aceeasi,doar ca va fi cu un cm mai lung…oribil.
sunt sanse mari sa avem parte tot de A5…poate 1GB de ram.
eu nu inteleg cum au putut sa vina tot cu aceslasi design dupa 2 ani jumate.nu inteleg cum concurenta a trecut deja la quad core iar noi avem sanse mari sa primi tot dual core 1GHz(procesor de un an jumate).
eu sper sa se insele toti…si in octombrie sa primim ceva cu adevarat revolutionar.ceva care sa nu semene deloc cu oribilitatile care ne sunt servite acum pe toate blog-urile de specialitate.
altfel,eu zic ca vor avea muuuult de pierdut.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
cosmin mierlea - 01 Iunie 2012 04:18 PM

eu nu inteleg

Pentru ca ei gandesc altfel: aspectul MBP-ului e cam acelasi de 10 ani incoace; quad-core haleste baterie pe paine; samd.

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.04.09
altero - 01 Iunie 2012 04:33 PM

Pentru ca ei gandesc altfel: ... samd.

Păi tocmai. Eu când mi-am luat 3g l-am luat pt că era altfel și pt App store.
Iphone 4 nu-mi place cum arată dar iOS și iTunes Store m-au facut să fac upgrade.
Dacă noul iphone va fi ăsta e de caca și e LA FEL, nu altfel.
Nu mai vorbim că hardware e muuuult sub concurență.
O să-mi pară rău după iTunes Store

Semnătură 

Mac Book Air 13”
iMac 27’ i5 2,8GHz
iPhone 6GSQ 128GB Alu

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 06.12.11

A simtit cineva nevoia unui procesor mai bun , mai rapid ? Daca da , in ce situatie ?

De ce ne trebuie un hard mai smecher ?  Nu trebuie sa fie suficient si util ?

Ma intreb si eu !!!

Pe vremuri de mult trecute aveam grija de fiecare bit care urca in memorie . De , eram limitati de hard . De unde RAM de unde CPU .
Acum se fac soft-uri cu mouse , drag-and-drop. Daca intrebi developeru de ce merge greu , verifica si iti da raspunsul “eee , pai mai trebuie ram , upgrade placa de baza , cpu , etc .

Te intinlesti cu un vechi prieten si nu quad-core , esti praf . S-au schimbat valorile . Utilitatea nu mai conteaza .
Merge computeru greu , facem upgrade . Ce e aia Optimizare ????? Chiar asa , ce e aia ?

Semnătură 

MacBook Pro 15”  i7 2.2GHz/ 16GB/ 500GB SSD ,  10.11
MacBook Air 13”  i5 1.3GHz/ 4GB/ 256GB SSD ,  10.11

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 26.03.10

hardware-ul e mult sub concurenta pentru ca iOS merge foarte bine si nu are nevoie de hardware-ul concurentei ca sa mearga la fel de bine. pardon, mai bine spus e ca virgula concurenta are nevoie de un hardware mult mult mai bun decat al iPhone-ului ca Android-ul sa reuseasca sa ruleze la fel de fluid precum iOS-ul.

Semnătură 

 iPhone 5 16GB black, iOS 7 beta 5
 MacBook Pro 15” Unibody, Late 2011 2,4 Ghz Intel Core i7, 8GB RAM, 128GB SSD, Radeon 6770 1GB, HiRes Display, OS X 10.8.3
 Thunderbolt Display

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRank
Member
altero - 01 Iunie 2012 04:33 PM
cosmin mierlea - 01 Iunie 2012 04:18 PM

eu nu inteleg

Pentru ca ei gandesc altfel: aspectul MBP-ului e cam acelasi de 10 ani incoace; quad-core haleste baterie pe paine; samd.

ok.daca quad core haleste baterie pe paine si eu am doar un amarat de dual core 1ghz…cine imi haleste bateria 4s-ului meu????sunt tare curios.si diferenta de autonomie dintre un 4s si un S3 cu quad core nu cred ca este asa de mare…si nu cred ca este in favoarea 4s-ului.
asta nu bateria nu tine,iar asta cu ei gandesc altfel….nu stiu ce sa mai cred…

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRank
Member
VladN - 01 Iunie 2012 05:21 PM

hardware-ul e mult sub concurenta pentru ca iOS merge foarte bine si nu are nevoie de hardware-ul concurentei ca sa mearga la fel de bine. pardon, mai bine spus e ca virgula concurenta are nevoie de un hardware mult mult mai bun decat al iPhone-ului ca Android-ul sa reuseasca sa ruleze la fel de fluid precum iOS-ul.

tin sa te contrazic.sunt telefoane cu hardware asemanator cu cel de pe iPhone,si merg la fel de fluid.
deja diferenta dintre Apple si concurenta este din ce in ce mai mare pe partea de hardware,si se pare ca nu pot tine pasul.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRank
Member

Cosmin , in ce situatie ai simtit nevoia unui procesor mai bun ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRank
Member
NaspaNick - 01 Iunie 2012 06:19 PM

pai hai sa o luam incet.
cand aveam 3G si am trecut la 4.0 telefonul meu a devenit o caramida inutilizabila,am facut upgrade la 3GS si am rezolvat situatia.
cand am facut update la 5.0 3GS-ul a devenit un melc de doi lei…aveam deja i4,deci nu a fost o problema.
cand am facut update la 5.0 iPad-ul meu care avea un an de zile a inceput sa se miste mizerabil…

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu am un 3GS cu 5.1.1 si nu se misca rau; da, se poate mai bine, dar nu simt nevoia unuia nou.

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 26.03.10

Cosmin, daca tu reusesti sa-mi dai un ex concret, atunci ma aplec inaintea ta. frumos din partea ta, obiectiv fiind, ar fi ca perechile hw/sw sa fie de aceasi generatie. spune-mi tu ce telefon are config asemenatoare cu iPhone 4S si ruleaza Android 4.0 la fel de bine ca iOS 5?

chiar sunt curios!

Semnătură 

 iPhone 5 16GB black, iOS 7 beta 5
 MacBook Pro 15” Unibody, Late 2011 2,4 Ghz Intel Core i7, 8GB RAM, 128GB SSD, Radeon 6770 1GB, HiRes Display, OS X 10.8.3
 Thunderbolt Display

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRank
Member
VladN - 01 Iunie 2012 07:09 PM

Cosmin, daca tu reusesti sa-mi dai un ex concret, atunci ma aplec inaintea ta. frumos din partea ta, obiectiv fiind, ar fi ca perechile hw/sw sa fie de aceasi generatie. spune-mi tu ce telefon are config asemenatoare cu iPhone 4S si ruleaza Android 4.0 la fel de bine ca iOS 5?

chiar sunt curios!

Galaxy S2 dual core 1,2 vs 4S dual core 1ghz
Si nu ca ruleaza la fel…ci il surclaseaza in toate privintele.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 25.03.10

Galaxy Nexus.
Tot dual core.
Si e si super ieftin: pe la 1500/1600 la liber.

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRank
Member
dr0p5y - 01 Iunie 2012 08:21 PM

Galaxy Nexus.
Tot dual core.
Si e si super ieftin: pe la 1500/1600 la liber.

corect.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRank
Member
cosmin mierlea - 01 Iunie 2012 06:26 PM
NaspaNick - 01 Iunie 2012 06:19 PM

pai hai sa o luam incet.
cand aveam 3G si am trecut la 4.0 telefonul meu a devenit o caramida inutilizabila,am facut upgrade la 3GS si am rezolvat situatia.
cand am facut update la 5.0 3GS-ul a devenit un melc de doi lei…aveam deja i4,deci nu a fost o problema.
cand am facut update la 5.0 iPad-ul meu care avea un an de zile a inceput sa se miste mizerabil…

de unde concluzionez eu ca urmatorul iPhone va avea configuratia necesara si suficienta sa rulezi aplicatiile existente plus cele previzionate sa apara in urmatorul an in conditii foarte bune .

Deci , indiferent de procesorul cu care echipeaza iPhonu si indiferent cita memorie va avea , mai mica sau mai mare decit a concurentei , satisfactia clientului va fi deplina (asta daca nu te simti frustrat ca prietenul tau are scula super echipata , chiar daca nu are ce sa faca cu echipamentul) . Punct .

Semnătură 

4 din 20
4