Graveyard - 14 Ianuarie 2013 07:19 AM
Scuze de offtopic… Dupa ce ca e vai e capul lui winblows, mai bagati si porcarii de genul ala, “pachete de drivere”... Yeah right… Dati-l in mama lui de sistem ca e un dezastru. De cat timp a aparut? Nu foarte multa vreme. Deja are tone de “actualizari” de iti vine sa te impusti. Am facut aseara instalarea pe un calc superb pentru un amic. Configuratie de nota 10. Mi-a mancat o ora aproape numai actualizarea sistemului. Cand va scoate microshtift un sistem care sa FUNCTIONEZE, ii dau si eu banii pe o licenta, asa sa mance si burta lui Ballmer ceva ca e sarac al draq boul…
Offtopic in continuare:
Uite asta nu reusesc sa inteleg. De unde atita incrancenare ? In definitiv Apple, Microsoft si unele distributii Linux au un scop similar: SA NE IA BANUL. Asa ca nu le planfg de mila nici lui BALMER si nici lui COOK
))) Uni o fac mai bine ca altii, altii o fac mai putin bine. Personal consider ca din “lupta” asta intre OS-uri nu poate castiga decit end-user-ul. Imi place tehnologia si apreciez la Apple modul in care integreaza OS-ul cu hardware-ul, dar imi displace limitarea pe hardware. Sunt producatori de hardware ca Asus sau Gigabyte care au abordari cel putin interesante si la o fractie din pretul cerut de Apple. Pe partea de software Microsoft au avut sclipiri de geniu in trecut si cinstit cred ca Windows 8 RT poate fi un alternativa viabila la iOS6; pe de alta parte zilele astea la CES am avut placuta surpriza de a vedea implementarea Ubuntu pe platforma mobila (“baietii” il portasera pe un Nexus) si cred ca acesta e doar inceputul. Windows 8 in schimb nu am reusit sa-i gasesc “ceva” care sa ma atraga la el. Pur si simplu lipseste. Cit despre pachetele de driveri, cepot sa spun? Sunt facute de niste oameni care muncesc GRATIS pentru usurarea muncii in mediul Windows. Iar efortul lor trebuie apreciat la justa valoare.
Scuze pentru devierea de la topic. O zi frumoasa va doresc.