3 din 3
3
PROIECTOARE
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti/Ferentari
Macuser din: 12.12.09
Kevo - 04 Iunie 2012 08:58 PM

Cand imi comand iti dau un mesaj, desi nu vad de ce ai schimba Benq care pt pretul ala e calitate/pret mai tare ca asta.

Sunt sigur ca si pt mine ar fi suficient, dar dc tot dau bani, sa nu imi para rau ca nu am luat cel mai bun accesibil.

Eu mai trebuie sa imi innoiesc si receiverul ca am un Technics mai vechi care nu are HDMI, si luna asta apare Pioneer VSX-922 si as vrea sa il iau. Dar mai important e sa vad Wimbledon, Euro 2012 si olimpiada pe un ecran de 3m smile

E ok si plasma de 50” dar acum mi s-a pus pata pe proiector wink

Stai linistit, nu vreau sa schimb proiectorul. Era o afirmatie pur retorica. Pentru mine mai mult a contat Short Throw-ul in ecuatie. Spatiul nu imi permite ceva mai bun :(. Legat de diagonala de 3m, mai bine reduci la 2 m si se vede cristal clear. Evident ti-ar trebui si un ecran acceptabil, dar tot ce e sub 400 ron sunt prostii. Dar la 1200 ron gasesti un ecran de proiectie cu motor si telecomanda smile

Semnătură 

iMac 24” Core 2 Duo 2.66GHz /8GB /640GB /GeForce 9400M /SD

The truth is that there is nothing noble in being superior to somebody else. The only real nobility is in being superior to your former self.

Whitney Young (1921 - 1971)

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07

Pai distanta intre proiector si perete e de 4m, si am citit pe siteul THX ca pt distanta asta (10feet) ecranul trebuie sa aiba 90” adica 2.3m

Am vazut ca Benq are Short Throw…care e distanta minima de la care poti proiecta? Epson-ul asta are distanta minima 1.5m, dar daca il montez pe tavan nu stiu cat de bine va arata imaginea.

Epsonul asta de nu are lens shift, dar are digital keystone, care regleaza imaginea sa nu fie trapezoidala in cazul in care proiectorul e montat in lateral sau pe tavan. (desi am citit undeva ca ar avea doar digital keystone pe orizontala, nu si pe verticala, ceea ce ar fi ok pt montarea in lateral, dar nasol pt montarea pe tavan)

Tu cum l-ai montat? Sus pe tavan foarte aproape de ecran si inclinat in jos? Cum ai reglat imaginea sa nu fie trapezoidala?

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Uau…proiectorul tau poate fi pus la 0.6m de ecran, dar nu are lens shift si din pacate nici digital ieystone pe orizontala, adica nu il poti monta in lateral, dar are keystone vertical.

Uite am gasit o comparatie intre Benq tau, Epson TW5900, TW6000, 3010(varianta US) si Panasonic (care a iesit nr 1 la 2D)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Kevo - 04 Iunie 2012 09:19 PM

Pai distanta intre proiector si perete e de 4m, si am citit pe siteul THX ca pt distanta asta (10feet) ecranul trebuie sa aiba 90” adica 2.3m

Am vazut ca Benq are Short Throw…care e distanta minima de la care poti proiecta? Epson-ul asta are distanta minima 1.5m, dar daca il montez pe tavan nu stiu cat de bine va arata imaginea.

Epsonul asta de nu are lens shift, dar are digital keystone, care regleaza imaginea sa nu fie trapezoidala in cazul in care proiectorul e montat in lateral sau pe tavan. (desi am citit undeva ca ar avea doar digital keystone pe orizontala, nu si pe verticala, ceea ce ar fi ok pt montarea in lateral, dar nasol pt montarea pe tavan)

Tu cum l-ai montat? Sus pe tavan foarte aproape de ecran si inclinat in jos? Cum ai reglat imaginea sa nu fie trapezoidala?

Nu l-am montat, cand am nevoie il pun pe noptiera (cam 2m de ecran). Il regleaza fimiu din telecomanda de fiecare data cand e nevoie.

Semnătură 

The truth is that there is nothing noble in being superior to somebody else. The only real nobility is in being superior to your former self.

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member
Kevo - 04 Iunie 2012 09:27 PM

Uau…proiectorul tau poate fi pus la 0.6m de ecran, dar nu are lens shift si din pacate nici digital ieystone pe orizontala, adica nu il poti monta in lateral, dar are keystone vertical.

Uite am gasit o comparatie intre Benq tau, Epson TW5900, TW6000, 3010(varianta US) si Panasonic (care a iesit nr 1 la 2D)

M-am uitata pe comparatie si singura diferenta care “sare” in ochi e pretul. Rezolutia nativa e 800/600 dar cand e legat prin hdmi intra full hd automat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ti-am spus…Benq ala e super pt pretul ala. Nasol e k e 4:3 nu 16:9 si ca are zoom doar 1.2 fata de 1.6 desi imaginea maxima poate fi 330” fata de 300” restul. Are digital keystone pe vert doar dar durata de viata a lampii e exceptionala.

Pt un low cost si eu tot pe asta l-as lua. Preferatul meu de la Benq ramane W6000 care a luat locul 2 la 2D.

O sa iau Epsonul ala totusi ca are cele mai bune review-uri si in USA (3010) si in UK (TW5900/6000)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRank
Member

4:3 e nativ dar se poate regla formatul, chiar si 1:1. Favoritul meu e 16:10, parca e mai bland pentru ochi.

Semnătură 

3 din 3
3