Firefox 13 – scurgere de memorie
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.11.06

de pe la versiunea trei, atît versiunile ß cît și cele definitive pun traptat frîna. Nu e (numai) numărul de pagini/taburi deschise simultan, nici viteza rețelei, nici a sistemului (MBPro, 6GB, 2.4 GHz, SL) și nici măcar o pagină anume (deși unele pagini grăbesc… încetinirea).

Ocupă treptat RAM pînă la la 4-5 GB, îngheață, după cîteva minute – 3 pînă la 25 și mai bine – își revine, dar, cum îl ating, iar scoate ceasul. E astfel mai practic să-l forțez să închidă și să o iau de la zero.

I-a dat cineva de cap acestui fenomen? N-am găsit mare lucru…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 31.01.12

Treci pe Chrome…

Semnătură 

 MacBookPro 13” Late 2011
 Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Mulțam, dar nu vreau Goagăl.

Întrebarea era ce e cu scurgerea de biți, nu care e cel mai tare brauzăr din parcare
grin

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 31.01.12
VlAdLitteram - 07 Iunie 2012 06:04 PM

Mulțam, dar nu vreau Goagăl.

Întrebarea era ce e cu scurgerea de biți, nu care e cel mai tare brauzăr din parcare
grin

Tocmai de asta, treci pe Chrome si rezolvi problema cu “biți”, sau Safari. Si nu am zis ca e cel mai tare browser…:)

Semnătură 

 MacBookPro 13” Late 2011
 Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.08

au repoarat de curand o problema destul de mare care genera leak-uri: http://blog.mozilla.org/nnethercote/2012/05/07/update-on-leaky-add-ons/
cand apare… pai calculeaza: sunt 4 canale majore: firefox stabil (13), beta (14), aurora(15) si nightly(16). dureaza cam 6 saptamani sa fie promovata fiecare versiune cu cate un nivel.

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 

aha. Mulțumesc!
Deci… la vară, m-am liniștit (sînt pe linia beta).