Ai dreptate dorutz ... m-am gandit mult pana sa postez PM-ul aici dar am vrut sa vedem ce “oameni” sunt printre noi. Inca o data ... nu postez cu date exacte decat in ideea de a ajuta si nu sa fac pe desteptul ... ca Slava Domnului ... am audienta la facultate destula, nu ma plang.
Alte posturi scurte ... sunt DOAR pt. cei cu simtul umorului. Pentru cei carora le lipseste cu desavarsire ... treceti peste.
de fapt vina este doar a mea ca nu am avut ce face decat sa intru pe net sa compar cele doua aparate si sa imi dau cu parerea
de acolo a generat totul, unu se leaga de usb desi nimeni nu a zis ceva de transfer video pe usb , altu o ia pe pro desi nu vorbea nimeni de aparate pro
in fine o dovata in plus a faptului ca orice fapta buna nu ramane nepedepsita , nicio problema atata timp cat fiecare sut in fund inseamna un pas inainte
ps:daca esti cadru universitar rusine pt contradictia de care dai dovada : nu e pro ci e (prosumer) cea mai ieftina din clasa pro
pai mai frate e pro sau nu e pro ? decide-te
cat despre expresia “am vrut sa vedem” nu exista asa ceva in limba romana domnule, poate ai vrut sa scrii: am vrut sa vedeti ce oameni sunt printe noi
cat ceea ce priveste copy paste ul tau crezi ca cineva de pe forum nu poate sa mai doarma noapte de mesajul privat care l-am scris tie
ar fi bine sa se inchida topicul inainte de-a degenera si mai tare situatia
[ Modificat: 22 Decembrie 2006 11:23 AM de shihawa ]
psergiu uite eu fac un pas de reconciliere ca nu mai am 15 ani sa tina suparare mult
imi cer scuze daca l-am jignit (cu siguranta l-am jignit si da a fost cu rea vointa de aceea imi cer scuze)
Nu ma bag, dar va rog (pentru ca s-a mai intimplat) sa nu mai publicati PM-urile pe Forum. Ca de-aia se cheama Private Message. Si apoi, chiar de la o biata camera sa se incinga pasatul in voi!?
Ok! Până la urmă “gică” (adică eu - puteai măcar să spui ghița măi shihawa, era mai funny) a cumpărat o cameră SONY DCR-PC5E ce își face treaba cu brio (pentru nivelul meu “inferior” de cerințe). Mulțumesc pentru sfaturi și celor ce m-au ajutat și celor care au vorbit pe lângă subiect!
Psergiu, o să vin în Ianuarie cu camera! Văd ca te pricepi, ceva “hints”, vreun link cu tips&tricks; ai?
S-o stăpânești sănătos !!!
“Mă pricep” și eu din auzite - nu am (încă) cameră.
Ce Tip am pentru tine e așa: Păstrează ambalajul original de la cameră inclusiv zăpădița dinăuntru și pungile. Sony sunt FOARTE măgari în caz că ai nevoie de unica reparație inclusă în garanție.
Și un Trick: SteadyCam http://www.cs.cmu.edu/~johnny/steadycam/
neatza dorutz acum o iei tu ca pe un afront? nu a fost cu rautate
pe vremea mea “giga ” era apelativul general , dar cu siguranta esti prea tanar ca sa sti asta
sa folosesti sanatos camera
neatza dorutz acum o iei tu ca pe un afront? nu a fost cu rautate
pe vremea mea “giga ” era apelativul general , dar cu siguranta esti prea tanar ca sa sti asta
sa folosesti sanatos camera
Nu am luat-o ca pe un afront, am glumit chiar pe tema asta… (mie imi place Cleopatra! )
Nu judeca oamenii inainte sa ii cunosti.
Sunt destul de tanar insa am adunat ceva ani la experienta pe domeniile mele si ce e mai important, am cei “7 ani de acasa”. Asta au zis cei din jurul meu intotdeauna.
Multa sanatate si tie! Camera merge perfect pentru nevoile mele.