imi poate oferi cineva informatii legate de conexiunea la internet de pe un MacBook Air, cu un TPLink Wireless router? Internetul e de la RDS, pe un laptop HP merge netul wireless fara probleme, dar pe Mac imi arata ca totul este in regula, s-a conectat la net, dar in principiu nu merge netul.
Am acelasi tip de ruter (ca firma), si acelasi net (ca firma)...
SI merge atat PC cat si Mac prin el, wireless..
Deci, ori ai pus din greseala sa iti sorteze dupa adresele de mac ale placilor de retea, si ai dat doar la HP allow (ceea ce mi se pare imposibil sa o faci fara sa stii), ori nu ai setat ceva bine la conexiunea wireless a macului, cum ar fi sa fi ramas cu IP static, sau ceva de genul..
Cauta in setarile ruterului la wireless, sa vezi daca este conectat la el Mac-ul (vezi la IP) daca il vede sau nu..
Conecteaza si HP=ul si vezi daca il vede si pe el..
Share-uieste un folder pe HP si vezi daca merge macar intralan, daca Mac-ul vede acel share, si invers.
Alte idei , nu am :D
Din pacate nici pana acum nu am reusit sa ma conectez de pe Mac. Eventual ma poate ajuta cineva, personal, sau prin telefon? Sunt din Cluj. Multumesc anticipat.
De pe un HP ma pot conecta fara probleme. Mac-ul nu se conecteaza, arata un “!” la antena aia de conectare. Nu ma prea pricep la mac, si in plus, e si n limba maghiara…
Am facut cu cineva ieri chestia asta prin telefon.
La RDS nu trebuie scris nimic la numele conexiunii, doar sa pui account name si parola pe care ti-au dat-o ei.
Ai detalii in Noul Wiki, care sunt bune, chiar daca nu-s specifice pentru Lion.
Multumesc pentru precizare, la HP am reusit chiar asa, si merge. Dar Mac-ul nici macar nu-mi solicita datele de conexiune de la RDS… Ma conectez pe WirelessRouter, si atat. Cu asta imi arata semnul “!” si nu merge netul…