in afara de gps, nu prea e nimic major nou…
cred ca e interesanta posibilitatea de integrare a aplicatiilor care ofera date despre tranzit cu aplicatia de harti. asta ar face posibil sa avem ratb(si alte litere), metrou, tren direct in maps.
scrie pe site la ei ca daca-ti pui ios6, nu mai poti face downgrade.
la 5 a mers sa faci, pana sa apara versiunea stabila. poate cineva sa confirme/infirme asta? 5-ul a fost destul de instabil in primele beta-uri, nu as vrea sa ma aleg cu o caramida.
iOS 6 e foarte misto daca stai intr-o tara civilizata (SUA, Canada), unde Maps e la mama lui, unde Siri are limba natala si chiar poate fi folosit la potential maxim cand pleci de acasa cu masina spre munca, unde passbook ( parca asa se numea) cu ale sale QR code nu pierzi timpul, unde iMessege e o functie buna fiindca sunt foarte multi cu Apple si cred ca lista poate continua. iOS e un update foarte bun, atata timp cat nu e folosit prin tari unde apar produsele apple la a 3-a strigare.
Ma bucur mult de iCloud, mai ales ca acum avem sincronizare automata intre M.Lion si ios 6 . Au dat lovitura cu suportul pt chinezi, o tara unde populatia e mai mare cu 500.000.000 fata de intreaga Europa.
Mi se pare un update major pt tarile unde Apple isi concentreaza atentia.