NEWSSTAND!!! si Stocks sa le scoata…...sau macar sa bage o optiune prin care sa poti sa ascunzi ce nu vrei…...nu o sa dureze mult pana fac baietii de la Google o aplicatie noua de YouTube…...eu asa adormeam…..ma uitam pe youtube pana ma lua somnul :D
George Buhnici anuntase la prezentarea unei aplicatii - Dragon Dictation- ca sigur din toamna noul iphone vine cu SIRI care stie si limba romana, ce credeti o sa vedem asa ceva, chiar daca limba romana nu a fost anuntata printre noile ‘‘limbi’’ pe care le va vorbi SIRI?
in acelasi timp, trebuie sa amintim ca cei de la android au bagat deja limba romana pentru google search, deci nu vad de ce nu ar baga si apple?
George Buhnici pare cam in spatiu de multe ori.
@Cristi 84 eu am testat Maps in iOS 6 beta 3 si Apple sunt la inceput de drum si vor avea pana sa ii ajunga pe Google Maps, pacat, sper totusi sa lanseze google in app store google maps si cu $ este in regula.
Ala mi se pare ca are treaba cu tehnologia, cum am eu cu chirurgia.
ha ha ha! f tare! ceva de genul asta ziceam si eu.
Eu stiam ca se pricepe la sfaturi de cumparat mertzane la mana a doua din jermania…nu si la aifoane!
Ontopic: incep sa ma imbolnavesc de scepticism si eu asa ca nu ma voi grabi sa fac update la iOS 6. Faza cu hartile e doar una din chestiile care sigur ma vor deranja.
Aveti rabdare 2 zile oamenilor Sau au introdus casele de pariuri o noua categorie pe langa cursele de cai si meciurile de fotbal: “caracteristici iPhone 5 la lansare” ?