Dar sa stiti ca dupa ce termina (aparent dupa bara aia de notificare) ca tot “Merge-ul” a avut loc, sa nu stergeti imediat Library-ul din iPhoto pentru ca mai dureaza procesarea tuturor fotografiilor….....depinde si cat de multe aveti….eu aveam 55 Gb.
Eu m-am grabit si am sters-o imediat…si uite asa am ramas fara multe fotografii…..noroc cu backup-ul la FEMEIE, care ma freaq la cap sa le pun si pe ala extern :D
Am si eu o problema cu aperture, dupa update a dorit sa upgradeze baza de date, si din pacate pt mine pare a se fi blocat la pasul 7/7 la 98%. E de multe ore la acest pas. Aperture consuma in draci procesor, dar aparent nu mai face nimic. Bine in teles ca dupa vre-o zece ore l-am oprit i-am dat drumul, face iar upgrade si in 5 min ajunge la pasul de mai sus unde moare :(
Acum poti mergiui toate bibliotecile iPhoto intr-una:
If you’ve collected more than one iPhoto library over the years, you can now open your iPhoto libraries in Aperture and merge them into a consolidated master library. You can then access this consolidated master library in iPhoto. For more information on using Aperture to merge iPhoto libraries, see this article.
(linkul din primul post)
ceoby: in Finder > Go > Go to folder si scrie ~/Library/Preferences
a, a aparut 4 . Eu am trecut la aperture de dragul de a ramane in mac environment, dar daca 4 este mai util ma mai gandesc . Merci Altero, o sa testez diseara.
da, asa am facut. Libraria care imi face figuri este la versiunuea 3.2.1, care era ultima versiune de aperture pana la acest update, o fi trebuit sa mi fac un pas suplimentar, am sarit peste .... Daca incep sa imi pierd rabdarea cum fac un restore ? Am backup la zi dar cum fac, doar aperture , sau tot os-ul ?