Fallout 1 & 2
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.11.06

Unde mai pot gasi aceste doua bijuterii? Existe cumva vreun site gen abandonware unde se poate gasi macar 1?
Sau cineva care le are? Sau un magazin de la noi unde s-ar gasi (pt Mac OS)?

Multumesc.

Semnătură 

- Satira e o armă, nu? - Păi da, e. - Este… şi dumneata tragi!... - Nu trag. Cum o să trag?... - Cum nu tragi, dar ce faci? - Scriu… - Scrii… dar tragi… tragi, tragi, că de-aia e armă!... ” (Toma Caragiu - “Fabula”)

——
Momentan fara nici un Mac in posesie. Pana prin iulie-august, scriu in Wiki - sectiunea programare - folosindu-ma de altele wink.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Nu e frumos sa vorbesti de piraterie pe acest forum.

Vezi PM smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 15.11.06

Nu ziceam de pirateria. As fi dispus sa si cumpar aceste jocuri, pentru ca mi-au placut enorm.
Am zis de abandonware pt. ca m-am gandit ca ar putea fi abandonware in momentul de fata smile.

Semnătură 

- Satira e o armă, nu? - Păi da, e. - Este… şi dumneata tragi!... - Nu trag. Cum o să trag?... - Cum nu tragi, dar ce faci? - Scriu… - Scrii… dar tragi… tragi, tragi, că de-aia e armă!... ” (Toma Caragiu - “Fabula”)

——
Momentan fara nici un Mac in posesie. Pana prin iulie-august, scriu in Wiki - sectiunea programare - folosindu-ma de altele wink.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 01.11.06

Salut!

Vreau si eu… Pittick sau/si psergiu, va rog, impartasiti si cu mine micile bucurii ale joculetzelor de pe mac. smile

Multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: The Hague, Netherlands
Macuser din: 28.12.06

si eu caut de mult timp fallout1 si nu se gaseste pe nicaieri pentru mac nici de cumparat legal nici de downloadat ilegal (cu scopul de evaluare desigur)
daca stie cineva de unde ce si cum ar putea sa imi dea un pm?

‹‹ Retro-games      Brdige Baron 17 ››