Unde e muzica pe care am cumparat-o ?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Alexandria
Macuser din: 18.02.08

In ultima vreme am cumparat ceva muzica din iTunes Store, folosind iPhone-ul, fiind mai mult plecat. Am ajuns acasa, ma asteptam sa imi gasesc muzica si in iTunes si pe iPad. Nu era acolo.
Caut o rubrica in care sa vad ce am cumparat, nu exista, decat pentru books si apps. Caut o melodie doua pe care stiam ca le-am cumparat, ma pune sa le cumpar din nou, nu vede ca le-am cumparat. Ma intorc pe iPhone, nici iPhone-ul nu mai stie ca le-am cumparat, imi arata pretul chiar si la melodiile cumparate.

Presupunand ca nu ma vor taxa din nou daca dau buy ( ar fi culmea ), eu de unde stiu ce muzica am cumparat, sa o am si in iTunes. Cine tine minte tot ce am cumparat cat am fost plecat. Nu mai stiu toate melodiile.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.08

Salut, intri in aplicatia Itunes de pe Iphone si jos ai o rubricuta PURCHASED, acolo ai toata muzica.

Semnătură 

Macmini late 2009
Iphone 4 32 GB
Ipod Shuffle 1st and 4TH gen
IPAD Air 16 WI-FI

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Multumesc, le-am gasit pana la urma. Fac un sync sa vad daca trec si pe celelalte device-uri. N-ar fi trebuit sa faca asta automat ?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Nu, trebuie selectat manual.

Semnătură 

Macmini late 2009
Iphone 4 32 GB
IPAD Air 16 WI-FI

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

se descarca automat daca bifezi in Settings la Store sa le descarce automat.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

La asta ma refeream si eu.

Semnătură 

Macmini late 2009
Iphone 4 32 GB
IPAD Air 16 WI-FI

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

S-au sincronizat dar nu toate la inceput. Dupa inca 2-3 sync-uri au intrat si in itunes. Optiunea de care vorbesti nu o gasesc, m-ar ajuta mult. Imi aduc sigur aminte ca in reclama icloud aratai cum se descarcau melodiile automat

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

Am gasit optiunea si in itunes si in iphone dar se aplica doar pt apps si books. Nasol

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

Asta e valabil doar pentru AppStore Romania, unde nu au inclus iCloud pentru muzica. Daca ai avea un cont US, merge fara probleme si muzica.

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Rusinica. In situatia asta ar trebui sa platesc my putin pe ideviceuri and shit, dar in realitate platesc mai mult, si primesc mai putin

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

Eh, o sa mai treaca apa pe Dambovita pana o sa avem si noi “apa calda” ca alte tari civilizate… Dar va veni fara indoiala si acest update.

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!