Ma tenteaza, vreau sa il instalez.
Chestia ii ca am doar un iPhone si ala il folosesc zilnic ca si device principal (nu am iPad si nici iPod touch) si daca e foarte buggy nu ma bag.
“Testez” beta-uri de la iPhone OS 3.0 beta 1 (care a fost un dezastru). Anul trecut am ramas placut impresionat de cum se misca iOS 5.0 beta 1, sper ca si iOS 6 beta 1 sa fie ok. Va intreb pe voi ca pe internet nu am gasit nimic calumea.
Hartile pe Romania cum is ? Dezastru, eh ?
[ Modificat: 21 Iunie 2012 09:19 AM de Administrator ]
Salut. Eu m-am jucat cu un iPhone 4 care avea pe el iOS 6. E drept ca m-am jucat 30 de minute. Prietenul meu spune ca e stabil si nu are probleme. Baterie ok, fluenta, stabilitate. Eu am citit destul de mult pe iDevice.ro Eu zic sa arunci un ochi peste articole si reviewuri - vezi ca este si aplicatie in app store - iDevice. Sincer ma bate si pe mine gindul sa mi-l instalez
Eu am iOS 6 beta 1 de cand a aparut. Nu am nici o problema pe un iPhone 4s. Singura problema pe care am gasit-o la mine e atunci cand accesesi meniul “Facetime” din Settings se blocheaza aplicatia Settings.
Perfect. Diseara il bag.
Pot verifica undeva prin iTunes/xCode daca UDID-ul telefonului meu mai e inregistrat la Apple ? Din cate tin minte expira dupa 1 an. Nu m-as risca sa il bag si sa raman cu telefonul brick-uit
Gata, l-am instalat. Totul e ok, inafara de Maps care e un jeg. Pun imediat cateva screenshot-uri cu cateva orase mari din RO sa vedeti cat de detaliata este
Nu are rost sa pun nici un screenshot ca hartile nu se incarca cand dau Current Location (Oradea, in cazul meu) iar cand dau search la orice oras/tara aplicatia crapa.
In rest totul e ok, nu regret ca l-am pus, am sa instalez toate beta-urile.