alimentare Ipod 3rd Generation
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 19.06.12

Va salut,
am intrat in posesia unui Ipod o generatie mai veche(3rd Generation de 40Gb dupa poze) fara niciun accesoriu, i-am pus baterie noua, i-am luat cablu USB am pus ceva melodii pe el dar cand a fost vorba de incarcat a venit si buba. Se pare ca Ipodul acesta (generatiile mai vechi ) se incarca doar prin firewire, pe cablu USB doar se sincronizeaza. De unde as putea face rost de un asemenea cablu sau va intreb daca se poate face o modificare la unul USB sa il pot alimenta(de preferinta auto).
Va multumesc si sper sa-l readuc la viata

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05
siurian - 20 Iunie 2012 05:39 AM

va intreb daca se poate face o modificare la unul USB sa il pot alimenta(de preferinta auto)

Ca să poți să-l alimentezi ai nevoie de 12V cc stabilizat, un cablu USB chinezesc la care poți să-i desfaci conectorul ciocan de lipit cu vârf subțire și două mâini drepte.  tongue laugh
- tai conectorul USB și conectezi sursa de 12V (NU conectezi direct la mufa de brichetă, trebuie să ai 12V stabilizați).
- desfaci conectorul cu grijă.
- la conector pe pinii 19 și 20 trebuie să conectezi +12V iar la 29 și 30 masa (cele 4 fire care erau lipite în conector sunt: la 16 masa, la 23 +5v, la 25 Data- și la 27 Data+)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Din pacate cablul pe care l-am luat eu nu are decat pinii de USB 16, 23,25 si 27. La bricheta nu e stabilizata tensiunea?. Si inca o intrebare, nu exista incarcator auto sau de priza de cumparat pentru asa ceva? Iti multumesc mult pentru ajutor.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

Vezi ca unele routere aveau alimentare de 12V, 1A parca. Poate gasesti pe cineva caruia i-a murit rooter-ul si iti da alimentatorul…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

va multumesc pentru sfaturi , am gasit un cablu care se poate desface usor conectorul dock si pot muta cu usurinta pinii, in weekend ma apuc de el. daca il alimentez din sursa calculatorului la 12v(eu zic ca e stabilizata destul) e ok?