PROFESIONALUNU - 16 Februarie 2013 10:17 PM
Daca nu iti pica cu suparare,G5 e mort chiar si MacPro eu am vindut MacPro 1.1 din cauza ca este o platforma fiabila insa invechita rau pentru astazi,Chiar si Pro mai noi gen 2008 sunt praf,stiu asta ca lucrez pe ele la servici de 4 ani.
Nu mai fac fata ca scule la cerintele unor softuri destepte concurente FCP si sunt greu si scump upgradabile nu mai vorbesc de service.
Sa fiu sincer in locul tau l-as vinde instant si m-as orienta spre un computer nou care are viitor.
Sper sa nu imi iei parerea in nume de rau,
Cele bune, Cristian
Nu e suparare :D Fiecare are dreptul la o opinie. Eu sunt fan PowerMac si mi-am dorit foarte tare sa am unul. Pretul la care l-am cumparat si configuratia m-au convins ca inca este o “scula” viabila. Depinde de fiecare ce vrea sa faca cu “scula” lui. G5-ul e folosit de fiul meu pentru proiecte scolare si pentru editare foto, are “agatate” de el o imprimanta Hp laserjet si un monitor Dell U2711. Pentru proiecte care solicita mai mult calculatorul are MBP 15” Early 2011 cu 8 Gb Ram si un SSD de 120 Gb (care chiar se misca :D ). Probabil cand va intra la facultate va aparea si un MacPro in peisaj. Oricum G5 iese la pensie la noi; isi va avea locul lui langa alte “vechituri” dragi noua. Eu momentan folosesc un iMac 24” Early 2009 cu 8Gb Ram care inca nu da semne de oboseala; oricum intentionez sa imi iau un macmini mai spre vara.
Bafta