2 din 2
2
Upgrade PowerMac G5 2,3 Ghz
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti/Ferentari
Macuser din: 12.12.09
iulik17d - 06 Februarie 2013 05:20 PM

am avut ssd pe un latop cu sata1. este o diferenta considerabila fata de hdd.

Eu ma gindeam sa iau SSD-ul din MBP-ul fiului meu, care are 120 gigi (oricum avea nevoie de ceva mai mare raspberry ) si sa-l potrivesc in G5. O sa vedem ce iese :D Eu sunt super-multumit de el cum merge acuma cu un Raptor vechi (l-am cumparat in 2005 raspberry)

Semnătură 

iMac 24” Core 2 Duo 2.66GHz /8GB /640GB /GeForce 9400M /SD

The truth is that there is nothing noble in being superior to somebody else. The only real nobility is in being superior to your former self.

Whitney Young (1921 - 1971)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member

E pe gustate, ca la piata :D O sa vad cand ma lovesc de problema smile

Semnătură 

The truth is that there is nothing noble in being superior to somebody else. The only real nobility is in being superior to your former self.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

Daca nu iti pica cu suparare,G5 e mort chiar si MacPro eu am vindut MacPro 1.1 din cauza ca este o platforma fiabila insa invechita rau pentru astazi,Chiar si Pro mai noi gen 2008 sunt praf,stiu asta ca lucrez pe ele la servici de 4 ani.
Nu mai fac fata ca scule la cerintele unor softuri destepte concurente FCP si sunt greu si scump upgradabile nu mai vorbesc de service.
Sa fiu sincer in locul tau l-as vinde instant si m-as orienta spre un computer nou care are viitor.
Sper sa nu imi iei parerea in nume de rau,

Cele bune,          Cristian

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
PROFESIONALUNU - 16 Februarie 2013 10:17 PM

Daca nu iti pica cu suparare,G5 e mort chiar si MacPro eu am vindut MacPro 1.1 din cauza ca este o platforma fiabila insa invechita rau pentru astazi,Chiar si Pro mai noi gen 2008 sunt praf,stiu asta ca lucrez pe ele la servici de 4 ani.
Nu mai fac fata ca scule la cerintele unor softuri destepte concurente FCP si sunt greu si scump upgradabile nu mai vorbesc de service.
Sa fiu sincer in locul tau l-as vinde instant si m-as orienta spre un computer nou care are viitor.
Sper sa nu imi iei parerea in nume de rau,

Cele bune,          Cristian

Nu e suparare :D Fiecare are dreptul la o opinie. Eu sunt fan PowerMac si mi-am dorit foarte tare sa am unul. Pretul la care l-am cumparat si configuratia m-au convins ca inca este o “scula” viabila. Depinde de fiecare ce vrea sa faca cu “scula” lui. G5-ul e folosit de fiul meu pentru proiecte scolare si pentru editare foto, are “agatate” de el o imprimanta Hp laserjet si un monitor Dell U2711. Pentru proiecte care solicita mai mult calculatorul are MBP 15” Early 2011 cu 8 Gb Ram si un SSD de 120 Gb (care chiar se misca :D ). Probabil cand va intra la facultate va aparea si un MacPro in peisaj. Oricum G5 iese la pensie la noi; isi va avea locul lui langa alte “vechituri” dragi noua. Eu momentan folosesc un iMac 24” Early 2009 cu 8Gb Ram care inca nu da semne de oboseala; oricum intentionez sa imi iau un macmini mai spre vara.

Bafta

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Hm, să mă bag şi eu.
Am un octocore 2007 şi jur că de-abia acum l-au ajuns din urmă portabilele şi iMac-urile. Iar Pro-urile, de vreo două ori mai scumpe, nu-s de două ori mai rapide.
Tehnoredactarea o facem pe două G5 Dual, 2,3. Nu-i un monstru de viteză, dar nici nu paginăm contra-cronometru.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member

De ceva vreme am ajuns la concluzie destul de nasoala, suntem victimele “modei”. Producatorii de software si-au facut produsele din ce in ce mai avide de resurse, iar ei in loc sa optimizeze programele prefera sa ne oblige sa ne schimbam hardware-ul la intervale din ce in ce mai strinse. Eu cred ca asta e o “conspiratie” intre producatorii de sof si hard. Ideea e ca “bizon-ul” sa fie muls de bani smile

Semnătură 

2 din 2
2