Pe FW in Target Mode, da, e nevoie de inca un mac.
Alternativa ar fi o unitate optica externa pe FW sau HDD extern cu partitie butabila, tot pe FW.
Sapa totusi pe forum, exista un topic despre cum se poate buta pe USB, pe powerpc (pt. unele macuri).
Mersi acuș caut pe forum poate găsesc de ce am nevoie
Eu am instalat far a drive optic si fara Target Mode. Am copiat fisierle de pe un stick usb pe o partitie secundara (formatata HFS Journaled) si cand am boot-at a aparut ca disk bootabil. De aici a fost simplu, instalarea a decurs normal. Sper sa mearga si la tine.
Pe FW in Target Mode, da, e nevoie de inca un mac.
Alternativa ar fi o unitate optica externa pe FW sau HDD extern cu partitie butabila, tot pe FW.
Sapa totusi pe forum, exista un topic despre cum se poate buta pe USB, pe powerpc (pt. unele macuri).
Mersi acuș caut pe forum poate găsesc de ce am nevoie
Eu am instalat far a drive optic si fara Target Mode. Am copiat fisierle de pe un stick usb pe o partitie secundara (formatata HFS Journaled) si cand am boot-at a aparut ca disk bootabil. De aici a fost simplu, instalarea a decurs normal. Sper sa mearga si la tine.
PS. am uitat sa-ti spun. HDD-ul era cel primar, iar partitionarea am facuto din Disk Utility. Copiera fisierelor de instalare tot cu DU prin Restore (sursa fiind desigur stickul USB). Partitia secundara am numito Recovery ca sa o pot diferentia mai usor. Nu cred ca numele ei face vre-o diferenta. Succes.