Instalare Leoparp pe Powerbook
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chisinau
Macuser din: 27.03.12

Salut cine poate să îmi zică de la ce apare erroarea in timpul instalării http://i.imgur.com/Rnomc.jpg
P.S instalez de pe stick

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08
spasi - 29 Iunie 2012 05:56 PM

P.S instalez de pe stick

Exact de asta.

Instaleaza de pe DVD sau prin Firewire.
Prin USB e mai complicat pe powerpc (if possible at all).

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
daniel.t - 29 Iunie 2012 06:09 PM
spasi - 29 Iunie 2012 05:56 PM

P.S instalez de pe stick

Exact de asta.

Instaleaza de pe DVD sau prin Firewire.
Prin USB e mai complicat pe powerpc (if possible at all).

Aș dori să instalez de pe DVD dar unitatea optică, nu m-ai lucreaza, iar prin Firewire din cite am înteles e nevoie de inca Mac ,nu?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Pe FW in Target Mode, da, e nevoie de inca un mac.
Alternativa ar fi o unitate optica externa pe FW sau HDD extern cu partitie butabila, tot pe FW.

Sapa totusi pe forum, exista un topic despre cum se poate buta pe USB, pe powerpc (pt. unele macuri).

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
daniel.t - 29 Iunie 2012 06:33 PM

Alternativa ar fi o unitate optica externa pe FW sau HDD extern cu partitie butabila, tot pe FW.

Sapa totusi pe forum, exista un topic despre cum se poate buta pe USB, pe powerpc (pt. unele macuri).

Mersi acuș caut pe forum poate găsesc de ce am nevoie

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti/Ferentari
Macuser din: 12.12.09
spasi - 29 Iunie 2012 06:41 PM

Eu am instalat far a drive optic si fara Target Mode. Am copiat fisierle de pe un stick usb pe o partitie secundara (formatata HFS Journaled) si cand am boot-at a aparut ca disk bootabil. De aici a fost simplu, instalarea a decurs normal. Sper sa mearga si la tine.

Semnătură 

iMac 24” Core 2 Duo 2.66GHz /8GB /640GB /GeForce 9400M /SD

The truth is that there is nothing noble in being superior to somebody else. The only real nobility is in being superior to your former self.

Whitney Young (1921 - 1971)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti/Ferentari
Macuser din: 12.12.09
MacZombie - 01 Iulie 2012 09:17 AM
spasi - 29 Iunie 2012 06:41 PM

Eu am instalat far a drive optic si fara Target Mode. Am copiat fisierle de pe un stick usb pe o partitie secundara (formatata HFS Journaled) si cand am boot-at a aparut ca disk bootabil. De aici a fost simplu, instalarea a decurs normal. Sper sa mearga si la tine.

PS. am uitat sa-ti spun. HDD-ul era cel primar, iar partitionarea am facuto din Disk Utility. Copiera fisierelor de instalare tot cu DU prin Restore (sursa fiind desigur stickul USB). Partitia secundara am numito Recovery ca sa o pot diferentia mai usor. Nu cred ca numele ei face vre-o diferenta. Succes.

Semnătură 

iMac 24” Core 2 Duo 2.66GHz /8GB /640GB /GeForce 9400M /SD

The truth is that there is nothing noble in being superior to somebody else. The only real nobility is in being superior to your former self.

Whitney Young (1921 - 1971)