Salutări. Nu am mai postat de ceva vreme cum nu mai am timp nimic.
Revin, de data asta, cu o ciudățenie. Am observat recent (probabil era așa de ceva vreme, dar nu băgasem io de seamă) că sticla (touch-screen-ul) 3G-ului este puțin (aproape insesizabil) ieșită în afară în partea de sus (lângă difuzor). Nu reușesc să-mi dau seama din ce cauză. Deștepto-founul nu a fost prin service-uri și io, ca orice maniac, am avut grijă de el. Are mai puțin de 2 ani de viată, fiind cumpărat la ofertă, chiar ultimul di pi stock (deja era fratele mai mare pe piață). Noh, acu’ nu știu dacă să-mi fac griji sau nu. Toate ca toate, am fost zilele trecute la un amic care, din coincidență, are și el un ipod touch, d-ăla mai vechi, generația a doua cred, și, la o privire mai atentă, am observat că și dumnealui are ză same problem.
Scriu aici că noh, nu cunosc niciun mare geniu în ale merelor, și nici n-am preteni cul cu 3G. Vreau să văd dacă e ceva normal sau dacă nu cumva tre’ să-mi fac timp de-o vizită la apple store.
Poate exagerez, dar cum am grijă de lucruri, iar un xperia entry level (x8) cumpărat tot atunci arată și funcționează impecabil, nu pot să accept ca la un telefon care costa de 4 ori mai mult să-i plece ecranul la plimbare, așa, din senin.
Repet, telefonul nu a fost scăpat, nu a fost desfăcut, etc, nu are nici măcar 2 ani de viață, fiind fabricat în 2010 (o spune și seria care începe cu 880), din contră, a fost bine întreținut.
Voi ce ziceți? Mai are cineva problema asta?
ps: am căutat pe forum, și n-am găsit nimic related. În afară de probleme cu dungi, ecran alb, spart, etc…